НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тя отказала химиотерапия и победила рака със собствена диета

Тя отказала химиотерапия и победила рака със собствена диета

0
Лечение на рак без химиотерапия. Консумирайте бромелаин!
Лечение на рака без химиотерапия. Консумирайте бромелаин!

Лечение на рака без химиотерапия. Променете начина си на живот и консумирайте повече плодове, които съдържат бромелаин!

Кандис-Мари Фокс била шокирана, когато лекарите й казали, че има рак на щитовидната жлеза, който се е разпространил и в други органи и че според тях й остават максимум пет години живот.

Тя отказала химиотерапия и вместо това яла по три ананаса на ден, както и грейпфрут, лимон, папая, ябълки, киви и банани. По време на лечението не е консумирала животински протеини. Само за 6 месеца ракът в четвърти стадий почти изчезнал и изумени лекарите потвърдили, че тя е напълно излекувана.

Бромелаинът в ананаса, кивито и папаята унищожава протеиновия слой на рака. Животинските протеини хранят рака и когато ям големи порции, енергията ми се насочва към храносмилането, така че тялото не може да се излекува.

Консумирах плодове, като обричах рака на глад, така че успях да се отърва от него в рамките на шест месеца.

Тя губи най-добрата си приятелка Ейми (31) и братовчед си Франки (13) от рак и обвинява химиотерапията за смъртта им, която отслабила телата им.

Започнала да яде много плодове и понякога била само на плодове в продължение на седем поредни дни.

Спряла с употребата на козметика и почистващи продукти, спряла пушенето, но също така предприела стъпки за намаляване на стреса в живота си.

Стресът, химикалите и животинските продукти подхранват рака, затова тя ги елиминирала. Когато отишла на контролен преглед след 6 месеца, тестовете потвърдили, че тя се е отървала почти напълно от рака.

Вижте още: Картофени кюфтета по селски, които ще се харесат на всички

Онкологът Марк Саймън, казва: Храненето играе важна роля за лечение на рака, заедно с редовната физическа активност, позитивното отношение и дори духовност. Плодовете като ананас съдържат бромелаин, за който е известно, че има добър противораков ефект.