НАЧАЛО ЗДРАВЕ Здравословна напитка за отслабване с джинджифил и канела

Здравословна напитка за отслабване с джинджифил и канела

Здравословно топене на мазнините с джинджифил и канела
Здравословно топене на мазнините с джинджифил и канела

Здравословно топене на мазнините с напитка от джинджифил и канела.

Мнозина я наричат „чудодейна напитка“, защото за много кратко време започвате да се чувствате по-добре и не ви се яде сладко.

Ще забележите, че дрехите ви са станали големи, а кантарът ще ви покаже, че сте свалили излишните килограми!

Разбира се, тази напитка ще ви помогне да се отървете от мастните натрупвания в най-кратки срокове, но не е магическа. Трябва да се придържате към здравословна ограничителна диета и да сте физически активни.

Трябва сами да предприемете действия и да започнете да се храните по-здравословно, защото така ще постигнете най-добрите резултати. Необходими са сила на волята и постоянство.

Благодарение на комбинацията от внимателно подбрани съставки, ще се почувствате сити, а желанието за сладко и захар ще бъде сведено до минимум.

Канелата и джинджифилът ще ускорят метаболизма, така че благодарение на мощните им свойства ще започне разграждането на мастните депа. Напитката се пие преди всяко хранене и ще забележите резултатите много бързо.

Необходими съставки:
500 мл вода
1 супена лъжица настърган джинджифил
2 дафинови листа
½ чаена лъжичка кимион
½ чаена лъжичка канела

Вижте още: Почистете белите си дробове със сироп от шафран!

Приготвяне:
Поставете всички съставки във водата и я кипнете. След това оставете тенджерата настрана покрита, докато се охлади. Можете да приготвите по-голямо количество наведнъж и да съхранявате напитката в хладилника. Затоплете я преди консумация, за по-голям ефект, но може да се пие и студена.

Пийте тази напитка за здравословно топене на мазнините и скоро ще забележите резултатите!