НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахнете болката и сковаността на ставите с това просто лечение!

Премахнете болката и сковаността на ставите с това просто лечение!

Лек за ставите с черупки от яйца. Ето какво да направите
Лек за ставите с черупки от яйца. Ето какво да направите

Лек за ставите с черупки от яйца. Облекчете болката!

Черупките на яйцата са най-добрият източник на калций. Тялото лесно го абсорбира в тази форма, тъй като по своя химичен състав е почти идентичен с човешките кости и зъби.

Забравете за добавките и приемайте естествената алтернатива под формата на черупки от яйца. Разбира се, идеалният вариант е яйцата да са домашни. Освен калций, яйчените черупки съдържат и микроелементи: желязо, мед, манган, цинк, флуор, фосфор, хром.

Неотдавнашно американско проучване установи, че черупките на яйцата съдържат протеини, които са от съществено значение за поддържането на ставния хрущял.

Ежедневният прием на малки количества смляна черупка от яйца бързо решава проблема с възпалените стави и изтръпването като последица от артрозата.

Не можете да подмладите ставите, но с това лечение значително ще премахнете болката и сковаността.

Подготовка на черупките
Измийте добре черупките на яйцата и ги подсушете. Поставете ги във фурната на 100 градуса или ги начупете и ги запържете на сух тиган. Когато изстинат, ги смелете в блендер, докато получите прах. След това пресейте праха през цедка. Приема се веднъж дневно, за предпочитане сутрин, на гладно.

Вижте още: Най-вкусните картофени палачинки със сирене и чесън

За възрастни: ½ до 1 чаена лъжичка (за деца – 1 щипка). Прахът се консумира с малко вода, чай, а чудесно допълнение е лимоновият сок, който стимулира усвояването на калция.

Този лек за ставите се приема за един месец и най-много 2 пъти годишно. Действа чудесно при следните състояния: алергии, анемия, прочистване на кръвта и общо за укрепване на организма.

loading...