НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ако се събуждате през нощта по едно и също време, имате проблем

Ако се събуждате през нощта по едно и също време, имате проблем

Събуждане през нощта? Ето кой орган не функционира правилно
Събуждане през нощта Ето кой орган не функционира правилно

Събуждане през нощта? Ето какво иска да ви каже тялото ви.

Според традиционната медицина хроничните нарушения на съня обикновено са причинени от енергиен дисбаланс в организма. Когато сте в добро физическо състояние, се смята, че енергията протича свободно през тялото ви, без никакви отклонения.

Събуждане през нощта? Ето кой орган не функционира правилно

Ако обаче имате здравословни проблеми с определен орган, той може да ви събуди през нощта.
Ако се будите между 23:00 и 01:00 часа след полунощ, имате проблем с жлъчния мехур. Този орган разгражда мазнините, които сте поели през деня. Събуждането по това време означава, че ядете твърде много и твърде мазна храна и е време да промените хранителните си навици.

Пробуждането по това време може също да означава, че изпитвате негативни емоции като горчивина, гняв или самоосъждане или осъждане на някой друг. Вашите собствени или чужди грешки ви държат будни и не можете да заспите заради тях.

Ако се будите между 01:00 и 03:00 часа, имате проблеми с черния дроб. Събуждането по това време на нощта може да означава, че черният ви дроб е претоварен и работи усилено. Тялото ви предупреждава да промените диетата си и да намалите приема на алкохол.

Също така, събуждането по това време е свързано с негативни емоции като: гняв, ярост и вина, които не ви позволяват да се отпуснете.

Събуждане през нощта? Ето кой орган не функционира правилно

Ако се будите между 03:00 и 05:00 часа, имате проблеми с белите дробове. През този период дишате най-дълбоко, което освен снабдяване с кислород, осигурява и прочистване на белите дробове.

Това може да е знак, че дробовете ви са претоварени със замърсен въздух, прах, цигари, слуз. Събуждането по това време е свързано с чувства като тъга и съжаление, ако ви се е случило нещо трагично и депресивно, което не сте приели напълно или не сте решили като проблем.

Ако се будите между 05:00 и 07:00 часа, имате проблеми с дебелото черво. Този процес на прочистване и подмладяване е много важен за целия организъм и събуждането по това време може да означава, че тялото е дехидратирано.

Що се отнася до емоциите, събуждането по това време (ако не се налага да ставате за работа) е свързано с емоции като: нетърпение, празнота, несигурност.

Вижте още: Комбинацията мед с орехи лекува тялото

Това също може да означава, че ви липсва промяна в живота, емоции и инвестиция в себе си.

Събуждане през нощта в определено време – тялото иска да ви предупреди за здравето ви.

loading...