НАЧАЛО Всички Чай от копър заличава бръчките и белезите по лицето

Чай от копър заличава бръчките и белезите по лицето

Копър срещу бръчки, петна и малки белези. Рецепта за чай
Копър срещу бръчки, петна и малки белези. Рецепта за чай

Копър срещу бръчки, петна и малки белези.

По лицето се появяват бръчки, което е неизбежно. С годините кожата губи своята еластичност, а всички травми, физически и психически, остават изписани на лицето ни.

За щастие, ефектът върху кожата на този чай, който често се използва при стомашни проблеми, е открит случайно. Има и други приложения в кухнята.

Копър – тази подправка намалява видимостта на бръчките и забавя процеса на стареене. В повечето случаи успява да изтрие бръчките за по-малко от седмица.

Рецепта за чай от копър срещу бръчки.

Необходими съставки:
1 чаша вода
1 шепа семена от копър

Приготвяне:
Оставете водата да заври, за предпочитане дестилирана или филтрирана. След това поставете семената от копъра, покрийте и оставете тенджерата настрана. Оставете да се охлади.

Прецедете чая и го съхранявайте в подходяща стъклена бутилка или друг съд.

Употреба:
Измийте лицето си, както обикновено, когато се събудите. След това потопете памук в чая и избършете лицето си няколко пъти с потупване. Обърнете специално внимание на бръчките и тъмните петна.

Вижте още: Света Петка се явява насън по две причини

Изчакайте да изсъхне добре и едва след това нанесете подхранващия крем или масло, които обикновено използвате за грижа за кожата си.

Чаят от копър трябва ще ви помогне да се отървете от мимическите бръчки. Това е най-простият и евтин начин да се отървете от бръчките по напълно естествен начин.