НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО На 61 години, тя изглежда като връстница на 37 годишният си син

На 61 години, тя изглежда като връстница на 37 годишният си син

Тайната на младостта разкрита от 61-годишната Барби от Хърватия
Тайната на младостта разкрита от 61-годишната Барби от Хърватия

Тайната на младостта разкрита от 61-годишната Барби от Хърватия. Просто погледнете снимката на тази красавица!

Хърватският стилист Марко Грубник грабва вниманието на потребителите в социалните мрежи благодарение на поразителните си тоалети и многобройни снимки. Но най-голямата „атракция“ е майка му Бранка, която на 61 години изглежда с 30 години по-млада.

Това прочуто хърватско семейство чупи всички рекорди по популярност и става известно не само в своята страна, но и по целия свят.

Какво работи Бранка Грубник?
Трудно е да се повярва, но 61-годишната Бранка не е актриса, модел или певица. Жена икономист, която от 42 години работи за една от държавните компании в родината си.

“По професия съм икономист. Работя в една държавна компания от 42 години, така че на шега казвам, че ще работя, докато здравето ми позволява”, казва Бранка.

Съпругът й е пенсионер, който цял живот е работил в тухлена фабрика.

Тайната на младостта разкрита
В интервю Бранка каза, че здравословния начин на живот и правилното хранене са тайната за нейната красота.

“Ям много плодове и зеленчуци. Имаме собствена малка зеленчукова и овощна градина с разнообразни плодове, от най-ранните череши, които обожавам, и смокини, до киви и райска ябълка. Упражненията и здравословното хранене са тайната на младостта ми”.

На въпроса дали знае, че в интернет я наричат „Барби“, Бранка само се усмихва. Според нея има много хейтъри, които я обвиняват в злоупотреба с пластичните операции, но красавицата не се интересува от мнението на недоброжелателите.

Вижте още: При болки и възпаления помага содата за хляб

“Много внимавам за външния си вид. Съпругът ми никога не ме е виждал без маникюр. Освен това, където и да отида – в магазина, в кафене, на работа или просто на разходка – винаги нося обувки на висок ток. Роклите ме карат да се чувствам млада жена. А възрастта е само цифра върху личната ми карта”.

Е, на това отношение и подход към живота може само да се завижда! 61-годишната жена на снимката със сина си наистина прилича на негова приятелка!

loading...