НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО На 61 години, тя изглежда като връстница на 37 годишният си син

На 61 години, тя изглежда като връстница на 37 годишният си син

0
Тайната на младостта разкрита от 61-годишната Барби от Хърватия
Тайната на младостта разкрита от 61-годишната Барби от Хърватия

Тайната на младостта разкрита от 61-годишната Барби от Хърватия. Просто погледнете снимката на тази красавица!

Хърватският стилист Марко Грубник грабва вниманието на потребителите в социалните мрежи благодарение на поразителните си тоалети и многобройни снимки. Но най-голямата „атракция“ е майка му Бранка, която на 61 години изглежда с 30 години по-млада.

Това прочуто хърватско семейство чупи всички рекорди по популярност и става известно не само в своята страна, но и по целия свят.

Какво работи Бранка Грубник?
Трудно е да се повярва, но 61-годишната Бранка не е актриса, модел или певица. Жена икономист, която от 42 години работи за една от държавните компании в родината си.

“По професия съм икономист. Работя в една държавна компания от 42 години, така че на шега казвам, че ще работя, докато здравето ми позволява”, казва Бранка.

Съпругът й е пенсионер, който цял живот е работил в тухлена фабрика.

Тайната на младостта разкрита
В интервю Бранка каза, че здравословния начин на живот и правилното хранене са тайната за нейната красота.

“Ям много плодове и зеленчуци. Имаме собствена малка зеленчукова и овощна градина с разнообразни плодове, от най-ранните череши, които обожавам, и смокини, до киви и райска ябълка. Упражненията и здравословното хранене са тайната на младостта ми”.

На въпроса дали знае, че в интернет я наричат „Барби“, Бранка само се усмихва. Според нея има много хейтъри, които я обвиняват в злоупотреба с пластичните операции, но красавицата не се интересува от мнението на недоброжелателите.

Вижте още: При болки и възпаления помага содата за хляб

“Много внимавам за външния си вид. Съпругът ми никога не ме е виждал без маникюр. Освен това, където и да отида – в магазина, в кафене, на работа или просто на разходка – винаги нося обувки на висок ток. Роклите ме карат да се чувствам млада жена. А възрастта е само цифра върху личната ми карта”.

Е, на това отношение и подход към живота може само да се завижда! 61-годишната жена на снимката със сина си наистина прилича на негова приятелка!