НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете колко дълго ще живеете! Пребройте линиите на китката си!

Разберете колко дълго ще живеете! Пребройте линиите на китката си!

Линиите на китката дават важна информация за живота ви и за това колко дълго ще живеете.

Хиромантията е древно изкуство. Бързо се разпространява в цяла Азия и Европа, след което Аристотел проявява интерес към нея и предава знанията на Александър Велики. Често ги използвал, за да прецени характера на хората и внимателно прочитал линиите на дланите им.

Според метафизиката, колкото повече линии има човек, толкова по-дълго ще живее. Освен това, първата линия е по-важна и говори по-силно от останалите. Ако е непрекъсната и дълбока, тогава човек може да разчита на добро физическо здраве и сила. Ако е неясна и зле очертана, тогава човекът се счита за небрежен и слаб. Повечето хора имат 2-3 линии, а рядко – 4. По години първата линия означава 23-28 години живот, втората – 46-56 години, третата – 69-84 години, а четвъртата – повече от 84 години живот.

Здравословните проблеми често се показват на всяка линия. Първата е различна за мъжете и жените. Жените, чиято първа линия е прекъсната или се извива към основата на дланта, може да имат гинекологични проблеми. При мъжете, ако първата им линия е прекъсната или се извива към основата на дланта, това означава, че те също могат да имат репродуктивни проблеми или проблеми с уринирането и простатната жлеза.

Втората линия на китката се използва за оценка на богатството. Ако е добре дефинирана, права и непрекъсната – просперитет и щастие.

Третата линия е отговорна за славата и властта. Ако е права и непрекъсната, тогава индивидът вероятно ще бъде доста влиятелен.

Вижте още: Любопитни подробности за живота на Бурак Йозчивит

Що се отнася до четвъртата линия, тя обикновено е успоредна на третата и се счита за нейно допълнение. По този начин, ако сте един от малкото, които имат такава линия, това засилва аспектите на славата, свързани с третата линия.

Разгледайте линиите на китката си и вижте какво ще ви разкрият те!

loading...