НАЧАЛО ЗДРАВЕ Пригответе си смес от мед и джинджифил, ако страдате от настинка!

Пригответе си смес от мед и джинджифил, ако страдате от настинка!

Мед с джинджифил - смес, която лекува настинката
Мед с джинджифил - смес, която лекува настинката

Мед с джинджифил – смес, която лекува настинката и зарежда организма с витамини и енергия.

Повечето от нас прибягват към лекарства за лечение на настинката, но има и такива, които предпочитат да се лекуват със средства от народната медицина. Това лечение е по-ефективно и няма странични ефекти. Често лекарствата имат отрицателен ефект върху човешките органи, но традиционната медицина не вреди на здравето ни.

Отличен помощник при лечение на настинки и грип е смес от мед с джинджифил. Този лечебен продукт не само ще ви избави от кашлицата, но и ще облекчи умората и ще зареди организма с полезни вещества. Медът в комбинация с джинджифил има много полезни свойства.

В допълнение към витамините и минералите, лечебната смес от мед и джинджифил съдържа смилаеми въглехидрати, неесенциални аминокиселини, стероли, наситени мастни киселини, мононенаситени и полиненаситени мастни киселини.

За здравословната смес се използва пресен джинджифил и пчелен мед. Тези два продукта са полезни по свой начин и тяхната комбинация помага при много заболявания. Тази смес не само повишава имунитета, но и помага при болки в ставите. Както и:
– Подобрява метаболизма
– Възстановява паметта
– Повишава имунитета
– Подмладява
– Намалява болката
– Зарежда с енергия
– Премахва токсините от тялото
– Нормализира кръвообращението
– Подобрява функцията на червата
– Помага за облекчаване на запека
– Премахва слузта от бронхите

Това не са всички предимства на тази смес. Помага на жените да се справят с менструалните болки. За мъжете медът с джинджифил също носи много ползи. Увеличава потентността и продължителността на половия акт.

Противопоказания
Този продукт трябва да се използва изключително внимателно. На първо място, не забравяйте, че медът е продукт, който може да причини алергии. Прекомерната консумация на смес от мед и джинджифил може да повлияе негативно на функционирането на храносмилателната система, да причини силна болка в стомаха. Медът и джинджифилът са категорично противопоказни при:
– Индивидуална непоносимост
– Алергична реакция
– Бременност през 2 и 3 триместър
– Кърмене
– Висока температура
– Язва и гастрит
– Панкреатит
– Хипертония
– Сърдечни проблеми

Вижте още: Домашни меденки с лека шоколадова глазура

Приемайте тази смес в малки количества.

Бъдете здрави!

loading...