НАЧАЛО ЗДРАВЕ Облекчете болката в седалищния нерв!

Облекчете болката в седалищния нерв!

0
Народен лек за ишиас, който облекчава болката
Народен лек за ишиас, който облекчава болката

Народен лек за ишиас, който облекчава болката, още след първата процедура.

Болката изчезва за 10 минути и не се връща поне през следващите 6 месеца.

Седалищният нерв е най-дългият нерв в човешкото тяло. При възпаление той причинява много неприятна болка, която се простира от ребрата до под коленете.

В допълнение към болката могат да се появят и други симптоми като: дискомфорт по време на седене, чувство на тежест в краката и изтръпване и т.н.

Болката на седалищния нерв е изключително неприятна и може сериозно да влоши качеството на живот. Ако сте от тези, които страдат от болки в седалищния нерв, знаете точно за какво става дума.

Един прост метод, който може да реши проблема само за 10 минути. Всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите.

Това лечение се прави вечер, преди лягане.

Изсипете около 10 литра вода в леген или по-голяма кофа. Водата трябва да е гореща, за да затопли добре краката ви. След това добавете шепа сол и половин литър ябълков оцет. Разбъркайте добре получената течност.

Поставете краката си в легена и ги дръжте там, докато водата се охлади. Извадете краката си, измийте и ги завийте със суха кърпа и направо си легнете.

Поддържайте краката си топли. Затова се препоръчва да спите с кърпа, чаршаф или одеяло, увити около краката ви.

На следващия ден, когато ставате от леглото, не забравяйте да носите чехли или вълнени чорапи, не ходете боси.

Вижте още: Кокосови сладки с аромат на ром

Болката ви ще изчезне след първата процедура. Повтаряйте тази процедура на всеки шест месеца или когато отново почувствате болка.

Споделете рецептата за този народен лек за ишиас с приятелите си!