НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мощно природно средство, което бори настинката и вирусите

Мощно природно средство, което бори настинката и вирусите

Сироп с чесън и ябълков оцет срещу настинка и грип
Сироп с чесън и ябълков оцет срещу настинка и грип

Сироп с чесън и ябълков оцет срещу настинка и грип. Пийте го, когато вече сте болни или за профилактика!

При появата на първите симптоми на настинка опитайте това народно средство, за да победите болестта в началото или за да се възстановите по-бързо. Разбира се, при по-сериозни усложнения и температура, не се колебайте да посетите лекар.

Мощно природно средство при първите симптоми на настинка
Този домашен сироп е не само много силен и може да ви помогне при първите симптоми на заболяването, но и съдържа напълно естествени съставки.

Необходими съставки:
8 скилидки чесън
200 мл ябълков оцет
200 г мед

Приготвяне:
Първо смесете ябълковия оцет с меда. След това към тях добавете и пресованите скилидки чесън. Затворете всичко в стъклен съд и приберете в хладилника. Оставете да престои в продължение на 5 дни и сиропът е готов за употреба.

Кога и как да го използвате?
Ако сте болни, 2 чаени лъжички три пъти на ден ще са достатъчни. Ако вкусът е твърде силен за вас, можете да ги смесите с чаша вода или хладък чай. Ако не сте болни, пийте го профилактично. Просто смесете 2 супени лъжици във вода и пийте на гладно всяка сутрин.

Вижте още: Ето как лесно да си ушиете предпазна маска за лице

Защо този сироп с чесън е толкова ефикасен?
Чесънът се счита за естествен антибиотик и е чудесен борец срещу различни бактерии. Помага при настинка, както и при вирусни заболявания. Освен това, медът помага при кашлица и има антибактериални ефекти. Тук имаме и ябълков оцет, който съдържа много естествени вещества, които помагат както на организма като цяло, така и на бъбреците.

loading...