НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Въпреки че е родила 10 деца, тази жена изглежда на 25

Въпреки че е родила 10 деца, тази жена изглежда на 25

Изглежда на 25 години, но вече е родила 10 деца
Изглежда на 25 години, но вече е родила 10 деца

Изглежда на 25 години, но вече е родила 10 деца. Тази горда майка изглежда невероятно.

В днешно време младите двойки рядко имат повече от едно дете и причините за това са различни. Ето една стройна красавица, която е майка на 10 деца. Тя има 4 дъщери и 6 сина. Но това изобщо не се е отразило на външния й вид.

„Ако някой ми беше казал, че ще имам 10 деца, никога не бих му повярвала. Е, щях да кажа, че може би най-много три“, споделя гордата майка.

Виктория Ятиева е съпруга на руския спортист и парламентарист Махарбек Хадарцев. Тя не обича да се появява публично, така че всеки път, когато публикува семейна снимка, това предизвиква вълнение сред потребителите на социалните мрежи.

„Наскоро моята масажистка ми каза:„ Вашият син е приятел с моя син. Един ден синът ми ме попита: „Мамо, виждала ли си майка му? Тя изглежда на 25 години, как е възможно да има син на моята възраст?“

Но Виктория не крие, че не винаги е изглеждала толкова добре.

Изглежда на 25 години, но вече е родила 10 деца

„Когато се сетя за времената, когато тежах 100 кг и имах тризнаци в утробата, се гордея със себе си. Сега знам за ползите от правилното хранене.”

Тайната за красотата и стройното тяло на Виктория е много проста: здравословен начин на живот. Тя тича сутрин и тренира във фитнеса три пъти седмично. Парите не са важни за нея.

Вижте още: Салата с моркови топи мазнините и килограмите

„Не ви трябват пари, за да станете сутрин рано и да тичате. Нямате нужда от пари, за да правите клекове. Вярно е, че парите наистина правят живота удобен, но не му придават емоционална стойност.”

В това семейство всеки член има свои отговорности и дори график за това кога да почиства кухнята. Освен това родителите дават смартфон на децата си, когато станат на 10 години.

loading...