НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Защо нямаме пари? Кои неща отнемат финансовата енергия от нас?

Защо нямаме пари? Кои неща отнемат финансовата енергия от нас?

Защо нямаме пари? Кои неща отнемат финансовата енергия от нас?
Защо нямаме пари? Кои неща отнемат финансовата енергия от нас?

Защо нямаме пари? Въпрос, който има и отговор.

Забелязали ли сте, че безпокойството, големите неприятности, гневът или интензивните чувства винаги са свързани със загуби? Ние казваме: „Времето е лошо!”, “Проблемът никога не идва сам!“- и наистина след морално сътресение или безпокойство започват да се появяват загуби в живота ни.

Понякога не се случват лоши неща, просто сме били много притеснени. Но финансовото положение веднага се е разклатило. Бедните хора се притесняват много. Те живеят в постоянен стрес и безпокойство, нали?

Защото дори падналата пломба ви кара да се тревожите – откъде ще вземете пари или как да излекувате зъба си безплатно? Дори ходенето до магазина е стресиращо, ако имате малко пари. Трябва внимателно да избирате най-евтините и най-засищащите продукти. И само разглеждате вкусните и скъпите, които не можете да си позволите. А някой там носи пълна кошница с деликатеси.

Ами дълговете? Кредитите, които са толкова трудни за изплащане? Притеснявате ли се за това, че трябва да купите дрехи на децата? Има много причини за безпокойство и тревоги. Така възниква порочен кръг – притеснението консумира енергията на парите. А липсата на пари създава безпокойство и стрес.

Ето защо е толкова важно да наблюдавате емоциите си и да ги контролирате, поне изражението им.

Прекаленият гняв ще ви струва доста пари. Притеснението от факта, че човекът, когото харесвате, не е отговорил на съобщението ви, ще ви струва още по-голяма сума. Безпокойството от интервюто може да ви лиши от добре платената работа.

Не напразно печелят тези, които могат да контролират емоциите. Но импулсивните и страстни хора губят и не могат да се изправят по-късно.

Преди да се замесите в скандал или да се ядосате, преди да се потопите в някоя тревожна ситуация, помислете колко ще ви струва това? Ако сте готови за загуби – тогава продължете!

Вижте още: Направете си полезен мехлем със свинска мас!

Но понякога е по-добре да направите крачка назад. Пазете се от токсични контакти. И трябва да се научите да се контролирате, ако искате да забогатеете. Няма нужда да губите енергията на парите. Защото тревожността само ще се увеличи по-късно. И ресурсът може да изчезне.

“Защо нямаме пари?” Този въпрос вълнува мнозина, а вие вече знаете отговора. Опитайте се да контролирате своите емоции и енергията на парите ще потече към вас!

loading...