НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Местоположение на бенките по тялото и тяхното значение

Местоположение на бенките по тялото и тяхното значение

Местоположение на бенките по тялото и тяхното значение
Местоположение на бенките по тялото и тяхното значение

Местоположение на бенките по лицето и тялото и какво казват за вашата съдба.

Всеки човек има своя съдба. Някои вярват, че е закодирана в линиите на дланта, други вярват, че е определена от местоположението на планетите. В езотериката има и друг начин за предсказване на бъдещето и настоящето на човек.

Много култури вярват, че бенките по лицето и тялото дават ценна информация за бъдещето на човека. Нека разберем повече за това, което бенките на лицето и тялото ни могат да разкажат за всеки от нас.

Бенки по лицето и тяхното значение
На първо място, проверете за бенки по лицето си и определете тяхното местоположение.

Обръщайте внимание само на добре оформените бенки. След като определите местоположението на бенката, можете да разберете нейното значение по нейния номер.

Местоположение на бенките 1-3
Имате голяма творческа енергия, особено когато работата ви доставя удоволствие.

Най-голям успех ще имате, когато сам сте си шеф, вместо да следвате заповедите на другите.

Местоположение на бенките 4
Импулсивен човек сте. Трудно правите избор. Имате горещ нрав.

Готови сте да спорите по всеки въпрос, но никога не позволявате даден спор да прерасне в обида.

Местоположение 5
Ако имате бенка точно над веждата си, това означава, че имате късмет във финансово отношение. Но за да забогатеете, трябва да работите много, много повече от другите.

Пазете се от обещания за високи печалби и бързо забогатяване. Не позволявайте на другите да контролират вашите финанси и не се доверявайте сляпо.

Местоположение 6
Имате артистични способности. Вие сте творчески човек, естествено надарен с чувство за красота.

Ако следвате призванието си, има шанс да забогатеете. Вашето творчество ще ви донесе успех, признание и просперитет. Просто бъдете смели!

Местоположение 7
Бенка под веждата показва разногласия в семейството, които се отразяват негативно на личния ви живот и работа.

Можете да си върнете спокойствието, като говорите и решавате проблемите с близките си.

Местоположение 8
Изпитвате влечение към хазарта.

Обичате да флиртувате. Нашият съвет към вас е да бъдете внимателни. Това ще ви спести много неприятности.

Местоположение 9
Тази бенка говори за сексуални и много други проблеми в живота ви.

Местоположение 10
Имате късмет с децата. Винаги ще бъдете заобиколени от любящи и грижовни членове на семейството.

Ще имате много деца и внуци. И ще успеете или вече сте успели да постигнете както емоционално, така и материално благополучие.

Местоположение 11
Имате здравословен проблем. Често сте болни. По-добре е да премахнете тази бенка, особено ако е с тъмен цвят и голям размер. Ако бенката е малка, можете да я скриете с грим.

Местоположение 12
Вие сте успешен и известен човек. Ще имате и пари, и слава.

Наред с възможността да се насладите на луксозен живот, вие сте щастливи и в семейния живот. Жените имат особено късмет в живота, тъй като са необичайно красиви и очарователни.

Местоположение 13
Показва лоши отношения с децата. Чувствате се безпомощни, защото не можете да промените нещата. Единственото, което можете да направите, е да бъдете по-толерантни към начина им на живот.

Местоположение 14
Обичате храната, възможни проблеми с теглото. Може също да сте алергични към много храни и да сте склонни да преяждате като цяло.

Местоположение 15
Бенка на това място означава, че сте авантюрист. Трябва да сте в постоянно движение, вдъхновявате се от срещи с нови хора и места.

Чувствате се нещастни, ако трябва да сте дълго време на едно място. Обръщате много внимание на детайлите.

Местоположение 16
Имате проблеми в сексуалния си живот и хранителните си навици.

Що се отнася до любовния ви живот, вие се радвате на романтични връзки и може да изпитвате чувства към няколко души едновременно. Но тъй като имате определени морални убеждения, във връзка с това възниква вина, което е основната причина за стреса, който изпитвате.

Местоположение 17
Ще получите голямо обществено признание.

Но високото ви мнение за вашите заслуги може да развали добрата ви репутация. Това, от своя страна, може да ви нарани, тъй като вярата ви в себе си и собствената ви стойност е тясно преплетена с това какво другите мислят за вас.

Местоположение на бенките 18
Пътуването отнема значителна част от живота ви или скоро ще бъде така.

Местоположение 19
Имате късмет с финансите и приятелите. Но трябва да внимавате с противоположния пол.

Местоположение 20
Бенката на това място може да има двойно значение: голям късмет и обратно – много лош късмет.

Ще бъдете запомнен или като велик човек, или като тиранин.

Местоположение 21
Късметът и славата ще ви съпътстват в живота.

Местоположение на бенките 22
Ще имате щастлив и спокоен живот. В спорта можете да постигнете страхотни резултати и да станете изключителен спортист. Вие сте влиятелен и авторитетен човек.

Местоположение 23
Знак за висока интелигентност. Имате добре развит инстинкт за самосъхранение.

Животът ви ще бъде дълъг и смислен. Ще водите активен начин на живот дори в напреднала възраст и винаги ще се радвате на компанията на приятели и близки.

Местоположение на бенките 24
Бенка на това място показва, че ви очакват слава и богатство в живота. Препоръчително е да използвате този период, за да осигурите своята старост, тъй като хората с такива бенки обикновено имат труден живот на старини.

Местоположение на бенките 25
Ще имате шанса да станете успешен и известен човек. Бъдете умерени и животът ви със сигурност ще бъде дълъг и ползотворен.

Значение на бенките по тялото

Глава
Бенка, разположена от дясната страна на главата ви, означава, че ще имате успех във всеки бизнес. Имате голям шанс да станете лидер в политиката или да станете бизнес магнат.

Бенка от лявата страна на главата ви показва интереса ви към духовния живот. Предпочитате да сте винаги в движение. Обичате литературата. Може да имате чести финансови затруднения.

Очи
Бенка на дясното око показва, че бързо се учите, схващате всичко буквално в движение. Ще спечелите добри пари, дори ако нямате голям късмет в работата или бизнеса. Ако бенката е на лявото ви око, тогава хората смятат, че сте суетни. Може да имате и извънбрачни връзки.

Уши
Бенките на дясното ухо показват склонност към лукс и разточителство. Хората с такива бенки също са смели.

Език
Бенка в центъра на езика показва трудности при ученето. Хората с такава бенка обикновено не говорят свободно, а също изпитват известен физически дискомфорт.

Ако обаче бенката е отстрани на езика, тогава в този случай човекът обича да говори и има дарбата да убеждава.

Врат
Бенка на тила означава, че сте човек, който лесно губи самообладание.

Бенка на предната част на шията ви показва, че имате приятен глас и артистичен талант. Очаква ви щастлив семеен живот.

Рамене
Бенка, разположена на дясното рамо, е знак, че сте смел и точен човек в работата си. Бенка на лявото рамо е знак за свадлив и придирчив характер.

Гърди
Бенка на това място показва възможни финансови проблеми и дългове. Ако бенката е от дясната страна на гърдите ви, това означава, че сте уважавани в обществото.

Ако бенката е отляво, това означава, че обикновено живеете сами, отделени от приятелите и семейството си. Имате необикновен ум.

Подмишници
Бенка на дясната подмишница показва вашата прекалена пестеливост. Не обичате много да харчите пари. Бенка на лявата ви подмишница показва вашата страст към противоположния пол.

Отстрани на торса
Бенките от дясната страна на торса показват, че човек постоянно се страхува. Срамежливостта, страхът, неувереността в себе си му пречат да се развива. Той лъже често.

Бенка от лявата страна на тялото означава съвсем обикновен живот.

Корем
Бенките на стомаха са възможност за големи пари. Бенка близо до пъпа – любов към лукса. Хората с такава бенка обичат да говорят празни приказки.

Бенка от лявата страна на корема означава, че човек е егоист по природа. Бенка от дясната страна на корема – човек знае как да впечатли противоположния пол.

Ръце
Човек с бенка на дясната ръка си върши работата перфектно. Бенка на лявата ръка – обикновен живот, въпреки всичките амбиции.

Бенките под лакътя са знак за късмет и просперитет. Хората с такива бенки постигат положителен резултат във всичките си начинания. Те винаги ще се притекат на помощ на другите, но самите те обичат да получават помощ от другите.

Бенка на китката често показва трудно детство. С възрастта те стават заможни хора, дори може да се каже богати.

Длан
Бенките на дланите са неблагоприятен знак, тъй като те символизират препятствия в жизнения път на човека.

Пръсти
Животът е пълен с препятствия.

Гръб
Бенките на гърба, близо до гръбначния стълб – човек, по всяка вероятност, рано или късно ще заслужи признание и слава. Работейки усилено, той може да заеме ръководни позиции, дори позиция в правителството.

Бенките от дясната страна на гърба показват, че човек е в добро здраве и има такива черти като мъжественост и смелост. Лявата част на гърба – често постигат целите си чрез дипломатическите си способности.

Задни части
Бенка от дясната страна на седалище е знак за креативност и мъдрост, както и за артистични способности. Отляво на дупето е знак, че животът ще бъде пълен със страдания.

Гениталиите
Бенките на гениталиите определят сладострастния характер на човека.

Бедра
Бенка на дясното бедро показва склонността на човек към изкуствата. Не го привлича активния социален живот.

Бенка на дясното бедро означава смелост, любов към пътуванията, особено до чужди страни. Те могат да получават и финансови облаги от съпруга си.

Крака
Десен крак: Човекът ще бъде успешен във всичките си начинания. Той може да разчита на подкрепата на приятели, особено от противоположния пол.

Ляв крак: чести пътувания по работа. Верните приятели са винаги с тях.

Вижте още: Симптоми при сгъстена кръв

Стъпало
Дясно: късмет с партньора в живота, винаги може да разчита на подкрепа от семейството. Ляв крак: конфликти с партньора, финансови проблеми.

Бенка в долната част на стъпалото е знак, че ще трябва да пътувате много по света. Обичате свободата. Трепетна любов към изкуството.

loading...