НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистете артериите и кръвоносните си съдове!

Почистете артериите и кръвоносните си съдове!

Напитка за запушени артерии от обикновени съставки
Напитка за запушени артерии от обикновени съставки

Напитка за запушени артерии от обикновени съставки. Пие се всяка сутрин на гладно.

Кой е най-добрият помощник за почистване на кръвоносните съдове? Нищо не замества силата на природата. Лимонът и още няколко съставки ще бъдат достатъчни и сами ще се убедите, че след няколко седмици ще се почувствате по-добре. За съжаление, много хора подценяват здравето на своите кръвоносни съдове, артерии и вени и не осъзнават, че сериозно застрашават здравето си. Тази проста напитка може да ви помогне да се погрижите за здравето на кръвоносната си система.

С течение на времето артериите се запушват и тяхната проходимост се влошава. Артериите и вените се износват и губят естествената си еластичност. Резултатът може да бъде редица проблеми, които в най-лошите случаи водят до инфаркт или инсулт.

Изненадващо е, че най-добрата рецепта за напитка за запушени артерии се прави от обикновени съставки. Това само потвърждава колко силна е природата и нейните продукти.

Необходими продукти
4 лимона
3 см корен от джинджифил
2 литра вода
5 скилидки чесън
2 супени лъжици мед

Приготвяне:
Пригответе първо лимоните. Измийте ги и след това ги сложете за известно време във вряща вода, за да премахнете всички замърсявания по кората. След това ги нарежете на много тънки филийки. Поставете ги в тенджера с три литра вода и оставете да заври. Веднага след като течността започне да кипи, изключете котлона и оставете да се охлади бавно.

Обелете и нарежете джинджифила и чесъна на ситно. Измерете температурата на водата и веднага щом достигне 60 градуса, добавете и двете съставки, както и меда. Разбъркайте всичко добре. Прехвърлете в стъклен съд.

Вижте още: Бабини рецепти при настинка

Употреба
Тази смес се приема всяка сутрин, на гладно, веднага след събуждане по 100 милилитра за 3 седмици. След това направете почивка за седмица. След това пийте отново в продължение на 3 седмици. След този период артериите и вените ви трябва да са в по-добро състояние.

loading...