НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Почистване на негативната енергия в дома

Почистване на негативната енергия в дома

Почистване на лошата енергия с ритуали с метла
Почистване на лошата енергия с ритуали с метла

Почистване на лошата енергия в къщата може да направите лесно с няколко доказани ритуали. Много важен е и денят, който ще изберете!

Много отдавна метлите са имали специално, свещено значение. С помощта на силата си те са гонели злото, неприятностите и липсата на пари. Има много ритуали с метли, които нашите предци са използвали, за да привлекат просперитет и богатство в къщата.

Ритуал за измитане на негативната енергия от дома
На намаляваща луна изметете цялата къща с метла, съберете всички боклуци на самия вход на къщата, точно на прага. Прагът се счита за границата между двата свята. Съберете боклука в лопатка, изхвърлете го в торба и веднага прекрачете прага на къщата си с него с думите: „Боклук при боклук, добро при добро. Не ми трябва чуждото зло, изпращам го обратно, откъдето е дошло.” Изнесете боклука навън с метлата. Върнете се у дома, без да поглеждате назад.

Как да откраднете късмета
За да направите това изметете пред портата на къщата на някой богат и успешен човек, казвайки: “Взимам късмета ти със себе си.” След това изхвърлете боклука в кошчето. Оставете го да пренощува и след това можете да го изхвърлите.

Как да метете, за да привлечете късмета:
Ако искате не само да почистите къщата, но и да привлечете пари, тогава трябва да го правите в определени дни.

Не бива да метете в понеделник – можете да загубите пари.

Във вторник – можете да намерите пари. На този ден, благодарение на почистването, можете да намерите скрити или загубени пари.

Почистване в сряда – търговията ще върви добре. Метенето на пода в този ден може да донесе късмет в бизнеса и продажбите.

В четвъртък – на безпаричие е. За целта отворете всички прозорци, така че прахът и енергията на бедността да излязат през прозореца.

В петък – загуба на пари.

В събота – на пари.

Вижте още: Активен въглен – ползи

Неделята е предназначена за почивка.

Правете тези ритуали за почистване на лошата енергия, за да привлечете късмета!

loading...