НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Ето защо привличаме това, което не искаме!

Ето защо привличаме това, което не искаме!

Мислите ни творят реалността - привличаме това, за което си мислим
Мислите ни творят реалността - привличаме това, за което си мислим

Мислите ни творят реалността – привличаме това, за което си мислим.

Всичко, което идва в живота ви, вие сте го привлекли към себе си. Привличате го със силата на образите, които постоянно въртите в главата си. Животът ви е това, за което мислите.

Всичко, което се случва в съзнанието ви, привличате към себе си.

Мислите са като магнити и имат определена честота. Мислите ви летят във Вселената и магнетично привличат подобни – всичко, което е на една и съща честота. И това, което е изпратено в света, се връща към своя източник и този източник сте вие.

Тъй като привличате това, за което мислите най-много, е лесно да определите кои мисли за всеки аспект от живота са надделяли в главата ви – в крайна сметка именно тяхното въплъщение сте получили накрая.

Ако искате да промените нещо в живота, просто сменете канала: настройте се на различна честота, като промените мислите си. Проблемът е следният: повечето хора мислят за това, което не искат и след това се чудят защо то се появява в живота им отново и отново.

Законът за привличането е законът на природата. Той е безпристрастен и не прави разлика между добро и зло, той просто приема мислите ви и ви ги връща под формата на преживявания и житейски събития. Законът за привличането ви дава точно това, за което мислите.

Това, за което мислите сега, създава бъдещия ви живот. Вие създавате свой собствен живот с вашите мисли. Тъй като винаги мислите, вие винаги участвате в процеса на Сътворението. Това, за което най-много мислите, върху което се фокусирате най-много, ще се появи и ще стане реалност в живота ви.

Ако се оплаквате от нещо, Законът за привличането послушно ще привлече повече ситуации, от които да се оплаквате в живота си. Когато слушате оплакванията на някого, симпатизирайки му вие се съгласявате с него и също привличате подобни ситуации към вас.

Цялата ви сила, творяща живота ви е достъпна за вас в момента, защото в този момент вие мислите. Ако преди сте имали някакви мисли, които биха могли да ви създадат проблеми, можете да ги промените точно сега. Можете да изтриете стари мисли, като ги замените с добри и положителни.

Трябва да се научите да осъзнавате мислите си и да ги избирате внимателно. Освен това човек трябва да се научи да се наслаждава на този процес, защото вие и вашият живот сте ваше собствено дело, вашият шедьовър.

Вижте още: Чеснова вода за силен имунитет

Мислите ни творят реалността и нашите чувства веднага ни казват на каква честота сме в момента. Когато се чувствате зле, когато сте в лошо настроение, изпадате в честота, която привлича още негативност. Законът за привличането със сигурност ще отговори, като ви даде повече картини, които ще ви накарат да се почувствате още по-зле.

Вие можете да промените всичко, защото само вие избирате мислите си и изпитвате чувствата си.

Колкото по-позитивни сте, толкова повече неща, които ви карат да се чувствате добре ще привлечете.

loading...