НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Премахнете гънките на обувките!

Премахнете гънките на обувките!

Гънките на обувките се заличават с този лесен метод
Гънките на обувките се заличават с този лесен метод

Гънките на обувките развалят целия външен вид, но лесно можете да се справите с тях.

Заради грозните гънки, обувките губят своя представителен външен вид и изглеждат неподдържани. Но не можете да предотвратите появата им, защото те възникват в резултат на свиване на стъпалото при ходене. Но има чудесен начин, на който ме научи свекърва ми, сега го използвам непрекъснато. Следователно, гънките на обувките вече не са причина да си купувате нов чифт обувки.

Ако на обувките са се образували гънки, опитайте се да ги премахнете с този стар и доказан метод. Поставете плътно навита кърпа вътре в обувката. Това е необходимо, за да се изпъне обувката.

След това навлажнете мека кърпа и увийте частта от обувката, която има гънки. След това включете ютията, изчакайте да се затопли и внимателно изгладете гънките през влажната кърпа. Не дръжте ютията на едно място дълго време и внимавайте да не си съсипете обувките. Някои казват, че става и с вестник. Лично аз не съм опитвала този метод.

Вижте още: Домашна напитка за добро здраве и младост

Това е всичко! Методът е изключително прост, не изисква никакви разходи, а резултатът ще ви изненада и зарадва приятно. Забравете за гънките на обувките. Те изглеждат добре за дълго време.

loading...