НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Богат или беден ще бъдеш според зодията?

Богат или беден ще бъдеш според зодията?

Ще станете бедни, ако не планирате бюджета си добре
Ще станете бедни, ако не планирате бюджета си добре

Ще станете бедни, ако не планирате бюджета си добре.

Вероятно вече знаете достатъчно за влиянието на зодиакалния знак върху вашия характер. Но, замисляли ли сте се дали това също влияе върху шансовете ви да спечелите състояние?

Овен
Рискувате да станете бедни, ако харчите твърде много пари, състезавайки се с другите (бъдете внимателни), огледайте добре бюджета си преди да инвестирате в неща, преценете дали ще ви бъдат полезни.

Имате способността да измислите чудесен начин да печелите пари, имате смелостта да го изпробвате, ентусиазма да го накарате да работи и желанието да го направите по-добре от другите. Бихте били добър предприемач, защото не искате някой, който смятате за по-малко опитен от вас, да ви казва как да си вършите работата.

От друга страна, не винаги съхранявате спечелените пари достатъчно добре. Можете да печелите добре, но лесно харчите или дори подарявате пари, защото смятате, че утре ще бъде също толкова лесно да спечелите още повече. Тези, които могат да контролират разходите си, ще се пенсионират като много богати хора!

Телец
Рискувате да сте бедни, ако харчите твърде много пари за луксозни вещи, подаръци и често давате заеми на ненадеждни хора.

За щастие, повечето Телци имат развита работна етика, която стои в основата на техните навици за харчене.

Те са търпеливи хора и нямат проблем да постигнат дългосрочните си цели. Те са достатъчно търпеливи да вършат досадни задачи, за да печелят пари. Тогава те са щастливи да похарчат парите си, защото за разлика от нетърпеливите знаци на Зодиака, те могат да чакат, докато спечелят повече.

Ако останат без средства, започват да се притесняват. Но не виждат нищо лошо да похарчат цялата си заплата за приятел или роднина.

Близнаци
Рискувате да станете бедни, ако не се грижите за банковата си сметка, поддавате се на моментните си прищявки и твърде често от скука сменяте работата си.

Близнаците не са най-пестеливият знак на Зодиака. Представителите на тази зодия обичат да се забавляват, а това означава да харчат пари. Те, обикновено, са готови да работят достатъчно усърдно, за да получат парите, от които се нуждаят. Близнаците се нуждаят от разнообразни задачи, така че вероятно ще ги срещнете на едно или две работни места.

От една страна Близнаците искат да харчат пари и да се забавляват сега, от друга, искат да спестят и да харчат по-късно. Балансираните представители на зодията вероятно ще се научат да правят компромиси.

Рак
Ще станете бедни, ако си позволите да си купувате твърде много ненужни вещи и не се притеснявате от кредити и дългове.

Раците заделят пари за черни дни. За тях натрупването на пари не означава богатство, а безопасен живот.

Подобно на Овена, Ракът може да бъде агресивен. Ако поиска, ще се изкачи до самия връх. Трябва обаче да внимават с материалните ценности.

Лъв
Ще станете бедни, ако нямате желание да работите, защото се чувствате недооценени. Вместо да използвате това, което вече имате, прахосвате пари за лукс, влизате в дългове или купувате нещо, което няма да ползвате.

Обичате да харчите пари за красиви неща, но също така искате комфорт и сигурност за бъдещето си. Тъй като не харесвате мисълта да се жертвате в която и да е посока, често се оплаквате, че не печелите достатъчно. Постоянно сте неспокойни, търсите по-добра работа или позиция, която ще ви позволи да печелите повече, отколкото харчите. Ако не внимавате, разходите ви ще се увеличават всеки път, когато нивото на доходите ви се повиши и попаднете в омагьосан кръг.

Лъвовете обичат да помагат финансово на другите и да купуват скъпи подаръци. Те искат да бъдат възнаградени с похвала и възхищение, а не с пари. Виждат подаръците като необходима покупка, а не като допълнителен разход. Представителите на тази зодия винаги се грижат сметките да им бъдат платени навреме.

Ако обаче останат без средства, ще следят внимателно всяка стотинка. Ако някой има нужда от помощ, ще дадат и последната си стотинка и ще живеят като просяци до следващата заплата.

Дева
Те са изложени на риск от бедност, ако забравят приоритетите си, похарчат всичко, преди да платят сметките си, ако откажат помощ или заем в брой, дори ако отчаяно имат нужда от това.

Търсят работа, при която са ясни задълженията им. Това им позволява да насочат усилията си към това да свършат добре работата си. Това старание може лесно да повлияе на финансите им. Те вероятно събират касови бележки и банкови извлечения, датиращи от няколко години и инвестират в предмети с дългосрочна стойност.

Девите могат да бъдат изключително пестеливи в някои области, но те обичат да изразяват себе си. Те може да не актуализират гардероба си за няколко години, но ще похарчат парите си за добра храна. Те също могат да бъдат придирчиви към това, което купуват за другите.

Хората, родени под този знак, по-скоро биха гладували, отколкото да признаят, че нямат пари. Те ще направят всичко възможно, за да получат пари бързо и никой никога няма да разбере, че имат финансови проблеми.

Везни
Рискувате да станете бедни, ако харчите пари наляво и надясно, прекалено лесно се изкушавате от нови покупки, комуникирате с хора, които ви убеждават да харчите твърде много.

Те обичат да купуват неща, които ги правят щастливи. Те също така искат да се уверят, че сметките са платени и банковата сметка расте.

Те могат да се колебаят и да пропуснат чудесна възможност за кариера, но нерешителността им също им пречи да съсипят финансите си. Може да отнеме месеци или дори години преди да направят голяма инвестиция или промяна в живота. Но те се поддават на по-малки изкушения всеки ден.

Ако останат сами или ако работят с някой, който знае как да борави с пари, Везните ще се чувстват много добре. Пазете се от измамници, просяци и други хора, които играят с вашите емоции и изпразват портфейла ви.

Скорпион
Ще станете бедни, ако сте прекалено безразлични към парите и отказвате да потърсите помощ по време на финансовата криза.

Скорпионът може да държи парите на видимо място и никога да не ги докосва, ако реши да не го прави. От друга страна, не вижда смисъл да губи време в работа и спестяване без ясна цел.

Ще си купи нов телевизор и след това ще яде сандвичи с масло един месец.

Стрелец
Рискувате да станете бедни, ако отблъснете приятелите си, когато сте взели пари назаем и не ги върнете, смятате, че животът и другите ви дължат нещо, не търсите баланс.

Представителите на зодия Стрелец са известни като любители на парите. За разлика от знаците, които просто искат да платят сметките и да си купят нещо малко, те жадуват за много пари и ценят всичко в парично изражение – дори личните отношения. Когато имат пари, те са щастливи и весели. Когато трябва да планират внимателно бюджета си, те стават обсебени от парите и ревнуват от онези, които се справят по-добре.

Стрелецът обаче ще може по някакъв начин да се измъкне от този лабиринт и в напреднала възраст вече ще се научи да борави с парите по-добре.

Козирог
Рискувате да бъдете бедни, ако сте твърде пестеливи, за да инвестирате в здравето или дома си, не очаквайте други да ви помогнат.

Козирогът може да бъде истински скъперник, ако иска. Той рядко дава пари назаем на приятели. Рядко се оказва на ръба на фалита и не може да разбере как другите изпадат в тази ситуация.

Хората, родени под този знак, вярват в упоритата работа и пестеливост. Блансираният Козирог разумно планира бюджета, има добра спестовна сметка и се радва на живота.

Водолей
Рискувате да бъдете бедни, ако постоянно инвестирате в нови проекти, общувате с някой, който харчи много.

Представителите на Водолеите са страхотни предприемачи. Те са достатъчно самодисциплинирани, за да работят за себе си, и им харесва да управляват бизнес. Въпреки способността им да изкарват пари, те не винаги знаят как да ги задържат.

Колкото по-трудно изкарват парите си, толкова по-вероятно е да бъдат пестеливи. Въпреки това, те понякога са склонни да опитат късмета си в хазарта.

Когато спестяват, те гледат дългосрочно. Дори и със значително богатство, те са по-горди от целите, които са постигнали, повишението или бизнеса, който са започнали, а не колко пари имат. За тях удоволствието са изпитанията, които са преодолели по пътя си.

Риби
Можете да станете бедни, ако не използвате уменията си, за да печелите пари, да се поддавате на прищявките си, да оставяте страха или несигурността да ви задържат и да бъдете нетърпеливи, когато не видите резултати веднага.

Те обичат да изпробват нови схеми за печелене на пари, но могат да изоставят всичко, преди да видят реални печалби. Жалко е, защото вродената интуиция обикновено ги води по правилния път от самото начало.

Вижте още: Лекува ли се цистит с домашни средства?

Човек, роден под знака на Риби, може дори да стане мъченик за това, в което вярва. Той ще работи извънредно и ще получава ниска заплата за всяка работа, в която твърдо вярва. Това прави представителите на Риби отлични работници и подходящи за работа, която изисква контакт с хора и съпричастност.

Те знаят как да боравят с парите много добре, ако искат. Те обаче не вярват, че парите са много важни, те просто са средство за постигане на определени аспекти от живота, които те желаят. В резултат на това представителите на тази зодия могат сериозно да печелят и спестяват пари само при конкретна цел.

loading...