НАЧАЛО ЗДРАВЕ Черен бъз срещу рак, грип и за силна имунна система

Черен бъз срещу рак, грип и за силна имунна система

Черен бъз срещу рак и за силен имунитет - рецепта за сироп
Черен бъз срещу рак и за силен имунитет - рецепта за сироп

Черен бъз срещу рак и за силен имунитет – рецепта за сироп.

Това е историята на мъж от Сърбия, който говори за борбата с коварната болест. Неговата история даде на много хора надежда и ето защо!

„През 2002 г. лекарите откриха доброкачествен тумор в мозъка ми. Веднага бях приет в болница за операция. Операцията беше успешна.

След две години туморът се върна отново със същия размер. Трябваше да направя нова операция, този път лазерна, но след операцията лявата ми ръка и левият крак бяха парализирани. Туморът се оказа атипичен.

Химиотерапията и лъчетерапията не помогнаха. Назначиха ми нова операция. След операцията отидох на рехабилитация и там, за мое щастие, срещнах човек, който промени живота ми.”

“Сподели ми за растение, което може да излекува рака и това растение се нарича черен бъз.”

Забележка!
Има около тридесет вида бъз. Най-значими са черният и червеният бъз.

От зрелите зърна се приготвят сиропи, компоти и конфитюри, приготвят се плодови сокове, ракия, вино и оцет, слага се в пайове, пудинги, сосове и заливки. У нас се използва рядко, само понякога в народната медицина, докато много неинформирани хора все още смятат, че бъзът е отровен.

Черният бъз е храст, който расте на открити полета, около къщи, в по-светли гори и особено около речните канали.

Плодовете узряват в края на август и през септември и октомври. Плодът трябва да е добре узрял, за да има лечебни свойства.

Измийте плодовете и ги сложете в буркани, редувайки един ред плодове и след това един ред захар, докато бурканът се напълни догоре.

Съхранявайте буркана на слънчево място, за да може да започне на ферментира. След две седмици бурканът трябва да се затвори и да се постави в хладилника.

Можете да направите 2, 3 или 4 буркана, но трябва да имате поне два, за да имате достатъчно от това лекарство до следващата година. Приемайте по 1 чаена лъжичка всяка сутрин на гладно, 10 минути преди хранене.

Мъжът, който ми сподели за тази рецепта, започнал да консумира това лекарство в момента, когато лекарите му казали, че няма шанс за излекуване.

Минали месеци, а той все още е жив! Резултатите показаха, че ракът е изчезнал. След това и аз започнах да го приемам, но първо изчаках 2 месеца, за да набера черен бъз, да приготвя лекарството и да започна да го прилагам. Изминаха четири години от последната ми операция и туморът не се е върнал”.

Черният бъз е полезен за имунната система и за лечението на много заболявания.

Плодовете на черния бъз са най-добри, ако има зелени и неузрели плодове, най-добре е да ги премахнете. Плодът трябва да е мек, тъмен, почти черен.

Вижте още: Преборете бронхита и възпаленото гърло с мащерка!

Докато тялото ви свиква с лекарството, трябва да сте близо до тоалетна, тъй като 30 минути след консумацията е необходимо да отидете до тоалетната.

Използвайте черен бъз срещу рак, грип и за силна имунна система!

Преди консумация на билкови продукти, винаги се консултирайте с личен лекар!

loading...