НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Кармичната мисия на Скорпиона

Кармичната мисия на Скорпиона

Кармична мисия на Скорпиона - ето каква цена трябва да плати
Кармична мисия на Скорпиона - ето каква цена трябва да плати

Кармична мисия на Скорпиона – възможни са сериозни изпитания в живота му.

Всички знаем, че представителите на зодия Скорпион са силни личности, които смело преодоляват всички трудности на съдбата с чисто „скорпионски“ дар – болезнено убождане на своите конкуренти и онези, които несъзнателно са ги обидили.

Кармична мисия на Скорпиона
Понякога цената е висока. Скорпионът трябва да преодолее изкушението да не злоупотреби с властта, която е получил и в резултат да се унищожи като личност. Често му се налага да решава дали да бъде защитник или агресор и това не е най-лесният избор.

Възниква и въпросът – какво да прави със силата си? Може да се случи Скорпионът да се изтощи прекалено и да не усети кога е изчерпал силите си. Това води до проблеми със здравето и нервната система – безсъние и депресия.

Околните завиждат на Скорпиона, именно, заради властта и силата, които има. Следователно, представителите на зодия Скорпион ще трябва да се научат да различават истинските приятели от тези, които се представят за такива. Ако този урок не бъде научен, те рискуват да се превърнат в отшелници, които не вярват на никого.

Мистиката и окултното не са непознати за Скорпиона и това е поредният тест за разбиране на непознатото, виждане на фините материи и поддържане на здрав ум в същото време. Тук са важни силната воля и ясното разбиране по пътя.

Вижте още: Домашно средство срещу настинки

Сериозни изпитания са възможни и в личния живот – силните страсти могат да избледнеят и Скорпионът ще се втурне да търси утеха в нещо ново, непознато и в резултат може просто да потъне в бездната на съмнителна връзка, без да създаде хармонично и щастливо семейство. И не всеки ще може да устои на Скорпиона като партньор, така че трябва да се научите на сдържаност и това също не е лесно постижение.

loading...