НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Гадаене за новата 2021 година: надникнете в бъдещето!

Гадаене за новата 2021 година: надникнете в бъдещето!

Гадаене за Новата 2021 година: надникнете в бъдещето!
Гадаене за Новата 2021 година: надникнете в бъдещето!

Гадаене за новата 2021 година: разберете дали ще бъде добра или лоша за вас!

С настъпването на тридесет и първи декември всеки си прави равносметка. Но не бива да се ограничавате само с поглед назад в опити за оценка на постигнатото – много по-важно е да знаете какво ви предстои в бъдеще. Тези гадания ще покажат какви ще бъдат следващите дванадесет месеца за вас.

Гадаене за новата 2021 година за любов
Необходимо е да вземете книга от рафта, която съответства на поредния номер на месеца на раждане на човека. Например, някой, който е роден през август, взема осмата поредна книга.

След това трябва да я отворите на осемнадесетата страница, произволно да посочите с пръст някаква дума и да преброите броя на буквите. Това число съдържа отговора на гаданието:

1 – самота
2 – щастлива любов
3 – третият е излишен, конкуренция
4 – брак
5 – раждане на дете
6 – кавги с любимия човек
7 – раздяла
8 – романтични приключения, пътувания, срещи, нови запознанства
9 – началото на страстна връзка, която ще продължи повече от една година

Ако числото е двуцифрено, то трябва да бъде намалено до едноцифрено. Например, в една дума има тринадесет букви. Така че резултатът е четири (1 + 3).

Гадаене с чаена лъжичка “Да или не?”
Ритуалът ви позволява да разберете дали вашият план ще се осъществи. Трябва да се усамотите в някоя стая. Мислено задайте въпроса и хвърлете чаената лъжичка пред себе си. Ако околните реагират на звука и попитат какво се е случило, отговорът е “да”. Игнорирането на случващото се казва, че отговорът е “не”.

Гадаене за късмет през новата година
Ритуалът се използва, за да се разбере колко щастлива ще бъде идващата година. На тридесет и първи декември вземете парче месо и го хвърлете на първото куче, което видите на улицата. Ако животното го изяде ви очаква щастлива и богата година. Ако не го изяде ви очакват сериозни проблеми. Ако не го изяде цялото, годината ще бъде нито добра, нито лоша.

Гадаене за богатство и материално благосъстояние през новата година
Всеки, който иска да знае колко пари ще има през 2021 г., може да извърши прост ритуал.

Ще имате нужда от: дванадесет монети, жълт или зелен плат, торбичка.

Сложете плата пред себе си и поставете монетите в торбата. Разбъркайте ги.

Монетите се вадят една по една от торбичката и се поставят върху плата.

С лице (числото нагоре) – материално благосъстояние.
Обърната (гербът нагоре) – финансови затруднения.

Върху плата трябва да има дванадесет монети – за всеки от месеците. Вече на този етап можете да видите динамиката на годината: кога финансовото състояние ще бъде по-добро и кога ще бъде по-лошо. Трябва също да преброите общия брой с лице и обърнати монети.

Вижте още: Вкусна какаова торта с коняк и сметанов крем

Ако първите са повече, тогава като цяло годината ще е успешна от материална гледна точка. Преобладаването на обърнатите монети предвещава труден момент, придружен от недостиг на пари.

За да „подкупите“ годината, трябва да похарчите тези дванадесет монети за някаква храна, с която да нахраните бездомно куче. По този начин можете до известна степен да неутрализирате отрицателния резултат от гаданието.

loading...