НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Техника за бързо изпълнение на желанията

Техника за бързо изпълнение на желанията

Изпълнение на желанията - техника с чаша вода, действа бързо
Изпълнение на желанията - техника с чаша вода, действа бързо

Изпълнение на желанията – техника с чаша вода, действа бързо. Сега е моментът да я използвате – подходящо време за пожелания преди Нова година. Проверих я миналата година, работи.

Написах какъв партньор искам да срещна, дори зодиакалния му знак, описах го много конкретно. И седмица по-късно се запознавах с този човек и получих всичко, което си бях намислила.

Знам, че силата на тази техника се крие в нейната простота. Твърде сложните техники за изпълнение на желанията само объркват. А този метод е много прост. И всъщност много древен. Използвали са го древните етиопски царе. Използвали са го и императорите на Древен Рим. Има доказателства, че тази техника за изпълнение на желанията е била използвана от Екатерина II.

Днес се нарича още техника за изпълнение на желанията на Вадим Зеланд. Именно, той започва да я прилага широко в съвременния свят.

Момичета, тази практика е бомба! В рамките на 10 минути се случи невъзможното според мен!

Опитайте и ще имате каквото сте си пожелали, но го правете от чисто сърце и доверие. Моите скептични възгледи бяха опровергани, все още съм в шок.

Проработи още на следващия ден. Но вероятно, всичко зависи от намерението. Едно нещо може да се сбъдне веднага, друго – постепенно.

Направих го с обикновена чешмяна вода. Всичко работи. На следващия ден си намерих нова работа с двойно по-висока заплата.

Вземете чиста чаша с вода и лист хартия. Напишете желанието си с химикал (формулирайте го в сегашно време).

Поставете листа хартия с желанието под чашата с вода. Приближете дланите си една към друга и ги потъркайте.

Създайте мощна топка енергия между дланите в ума си. Завъртете вашата “енергийна топка”, сякаш да я хванете. Ако за първи път не успеете да почувствате заряда от енергия – не се обезсърчавайте, след многократно изпълнение на техниката ще успеете.

Вижте още: Хляб на тиган – бърз, вкусен и мек

Повторете мислено желанието си, написано на листа, или го прочетете.

Поставете дланите си отстрани на чашата с вода, но не я докосвайте. Прехвърлете енергията на желанието във водата.

Изпийте водата. Правете ритуала сутрин или вечер.

loading...