НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете какво ви липсва в живота с този тест!

Разберете какво ви липсва в живота с този тест!

Какво ви липсва в живота? Разберете с този тест!
Какво ви липсва в живота? Разберете с този тест!

Какво ви липсва в живота? Разберете с този тест!

При този динамичен начин на живот, вече дори не ни остава достатъчно време за сън. Понякога, попадаме в омагьосан кръг – нещата са извън контрол и всичко ни дразни. Нужно е съвсем малко усилие – спрете и се вслушайте в себе си. Опитайте с този тест. Разбира се, това няма да реши проблемите ви, но ще ви помогне да изберете правилната посока.

Отпуснете се, затворете очи за няколко секунди, погледнете картинката и изберете планетата, която ви харесва. Изберете без колебание. Прочетете какво означава вашият избор.

Планета 1
Липсва ви почивка, силите ви са изчерпани. Ако в момента не можете да отидете на почивка, прекарайте уикенда в тиха обстановка, забравете за цялата домакинска работа, медитирайте, прекарвайте време сами със себе си.

Планета 2
Не ви достигат грижи и внимание от близките. Внесете малко романтика в живота си. Животът ви веднага ще стане по-интересен и по-светъл.

Планета 3
Вие сте близо до депресивно състояние. Споделете с близките какво ви притеснява. Не пазете всичките си мисли и чувства за себе си – споделете ги.

Планета 4
Липсва ви самочувствие. Не бъдете прекалено критични към себе си. Опитайте се да повишите самочувствието си. Вие сте много по-добри, отколкото си мислите. Мислете за себе си позитивно.

Планета 5
Трябва да промените средата си. Опитайте да оцветите сивото ежедневие с ярки цветове. Измислете някакво забавление за себе си и семейството си. Това ще ви даде възможност да забравите за проблемите, както и ще сплоти семейството ви.

Планета 6
Имате нужда от приключение, заминете поне за кратко някъде. Нови запознанства и ярки впечатления ще ви заредят с нови сили. Ще получите добър енергиен заряд за нови проекти, както и нови впечатления от места, които не сте посещавали преди.

Планета 7
Прогонете мързела. Дори нещо да не се получи от първия път, няма причина да се отказвате – волята и търпението са ключовете за вашия успех.

Вижте още: Красива салата с пилешко месо

Планета 8
Имате нужда от верен приятел, който да бъде до вас по време на трудни моменти. Огледайте се, наистина има такъв човек във вашата среда. Не се страхувайте от целия свят, защото има хора, които постоянно се грижат за вас.

Този тест разкрива какво ви липсва в живота.

loading...