НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Каква е жената според месеца на раждане?

Каква е жената според месеца на раждане?

Качествата на жената според месеца на раждане
Качествата на жената според месеца на раждане

Качествата на жената според месеца на раждане.

Според психолозите именно през първия месец от живота се формират общите черти на характера, които допълнително ще повлияват на съдбата, връзките с противоположния пол, хобитата и избора на професия.

Януари
Основните качества на жените, родени през януари, са постоянство, ясно движение към целта, решителност. Те гледат на всички аспекти от живота си еднакво сериозно и отговорно. Понякога, изглежда, че се притесняват за дреболии, но те искат да ви дадат най-доброто.

Тези жени не вярват на всеки и никога не парадират с чувствата си. Те са готови да се отворят само за някой, който напълно разбира и споделя техните житейски убеждения, а също така намира общи интелектуални теми за разговор с тях.

Февруари
Дамите, които са родени през февруари, са изтънчени и романтични натури, понякога е трудно да се разберат бързите им промени в настроението, не винаги ще бъде лесно за мъжете да разгадаят мистериозната душа на тази жена, но не всеки има достатъчно търпение за това.

Но „всеки“ мъж няма да може да покори такава жена. Февруарските дами няма да търпят измама и прикритост, те веднага ще прекъснат отношенията, усетят ли и намек за фалш. Имат богато въображение, нестандартно и абстрактно мислене.

Март
Качествата на жената, родена през март са харизматичност и своенравност. Хората около тях постоянно им доверяват своите тайни, тъй като тези жени са много лоялни, те знаят как да пазят тайните на други хора. Същото изискват и от другите. Една грешна аргументация или дори малка лъжа може много да разстрои такава жена, поради което не винаги е лесно да си намерят спътник.

Те се влюбват веднъж и за цял живот. Те са моногамни. И в това отношение те ще намерят щастие, ако свържат живота си с мъж, роден през март!

Април
Дамите, родени през април лесно намират общ език с всеки човек, благодарение на своите дипломатически и ораторски умения.

Те са много темпераментни и ревниви. В напрегната ситуация е добре мъжът просто да не каже нищо и да отиде в съседната стая.

Жените, родени през този месец, знаят как да обичат и да доставят удоволствие като никой друг. Следователно мъж, който свърже съдбата си с една от тези дами, ще бъде много щастлив!

Май
През този месец се раждат жени със твърди убеждения и със своя специална гледна точка за абсолютно всичко. С доста сложен, дори тежък характер, тези дами обикновено са много очарователни и привлекателни външно, поради което могат да подлудят много мъже!

Но мъжете, които се влюбват в такава жена, определено трябва да бъдат по-внимателни. В крайна сметка, ако не получат взаимност, това може да се превърне във фатална история, пълна със страст и страдание! Ако не покорите такава жена, тогава определено ще я помните до края на живота си!

Юни
Основните черти на жените, родени през юни, са любопитството, желанието за приключения, общителността и творческите наклонности. Но нямат чувство за дипломация, тоест тези дами предпочитат да кажат цялата истина в очите на всеки човек, без да се замислят дали ситуацията е подходяща за това сега.

Разбира се, като правят това, те имат само добри намерения, не говорят зад гърба на хората, а казват всичко директно и открито. Тук ще трябва да се научат на търпение и такт.

Тази жена може лесно да очарова всеки мъж. Така че мъжете трябва да бъдат по-внимателни, когато имат работа с тази фатална жена!

Юли
Дамите, родени през юли, изглеждат много загадъчни и недостъпни за околните, те също се отличават с красивия си външен вид и остър ум. Те се разкриват само пред много близки и скъпи хора.

В конфликтни ситуации такива жени се опитват да покажат максимална деликатност и до последно се опитват да изгладят различията. Единственото нещо, с което никога няма да се примирят, е лъжата.

Август
Жените, родени през август обичат себе си много. Те винаги преобладават в една връзка.

Имат прекрасно чувство за хумор, обичат да се шегуват с другите, но не обичат да се шегуват с тях, така че мъжете, които са кандидати за сърцето на такава дама, трябва да бъдат по-внимателни! А жените, родени през август, винаги имат много обожатели, тъй като те могат уверено да очароват всеки мъж.

Септември
За дамите, родени през септември, можем да кажем с увереност, че са красиви не само на външен вид, но и по душа. Винаги са дисциплинирани, спретнати, може би дори педантични. Такава жена търси мъж, който е верен и всеотдаен и ако дори веднъж я предаде, то тя определено няма да подмине това.

Тези жени са отмъстителни и критични. Но човекът, който докаже, че е специален, че заслужава да заеме място до нея, със сигурност ще бъде щастлив.

Октомври
Тези дами винаги са в центъра на вниманието. Всичко това се дължи на поразителния им външен вид, ексцентричност и оригинално мислене.

Тази дама няма да отвори душата си за първия срещнат, защото знае, че може да бъде наранена. Но такива жени винаги водят ярък, наситен живот, те винаги получават най-доброто. Другите жени могат само да им завиждат.

Ноември
Качествата на жената, родена през ноември са силно развита интуиция, амбиция, а също така мразят лъжите. Те веднага ще усетят неискреността на вашите намерения и това просто няма да ви свърши работа!

С такива жени винаги е забавно, вълнуващо, море от емоции винаги бушува в тях. Те винаги са готови да кажат истината в лицето ви.

Вижте още: Вкусна торта с карамелен крем

Декември
Жените, родени през декември притежават изобретателност. Те винаги излизат сухи от водата, благодарение на късмета им.

Тази жена винаги ще подкрепи мъжа в лоши моменти и ще го развесели! Тя има свой ангел-пазител, който ще й помогне да постигне всичко в живота.

loading...