НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Тези зодии ще имат финансови проблеми през 2021

Тези зодии ще имат финансови проблеми през 2021

Финансови проблеми през 2021 година за някои от зодиите
Финансови проблеми през 2021 за някои от зодиите

Финансови проблеми през 2021 година за някои от зодиите. За други пък годината ще е много по-благосклонна.

Лилит, символът на Черната Луна, обещава много финансови проблеми за много зодиакални знаци през 2021 г., според астролога Павел Глоба. Трудностите ще бъдат свързани с лъжи и загуби.

От 21 октомври 2020 г. до 18 юли 2021 г. Лилит е в Телец, което се случва само веднъж на девет години. Такъв период винаги се характеризира с финансов спад.

Павел Глоба препоръчва рационално управление на парите през този период. Той също така подчертава, че 2021 г. ще бъде изключително неблагоприятна за различни инвестиции.

Астрологът съветва да започнете да спестявате и да изграждате своя материален фонд, който ще ви помогне да оцелеете през следващите три години на финансова нестабилност.

Вижте още: Регулиране на кръвното налягане

Финансови проблеми през 2021 година ще имат някои от зодиите. Черната луна ще бъде изключително негативна за Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. Възможно е да се изкушат да пилеят пари и в резултат да претърпят доста загуби. Хороскопът за Везни, Рак, Овен и Козирог е по-оптимистичен: те ще понесат по-малко загуби, при условие че са много внимателни и избягват ненужните разходи.

Близнаци, Риби, Дева и Стрелец са в най-благоприятна позиция. Те ще имат всички шансове да забогатеят, ако се противопоставят на изкушението да го постигнат бързо.

loading...