НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете какви са основните ви страхове в момента!

Разберете какви са основните ви страхове в момента!

Душевното ви състояние в момента ще разкрие този тест
Душевното ви състояние в момента ще разкрие този тест

Душевното ви състояние в момента ще разкрие този тест. Изберете една мандала!

Думата „мандала“ означава „свещен кръг“. Мандалата е символ на изцеление, единство, интеграция, цвят, памет и творчество. Мандалите могат да помогнат за изцелението на ума и духа. Всъщност, те отразяват психиката на всеки човек.

Мандалите са определен модел, който също може да промени душевното ви състояние. Те имат символични значения, които могат да разкрият нашите чувства и емоции. Знаете ли, че най-красивата мандала според вас отразява важни аспекти от живота ви?

Разгледайте представените тук мандали, изберете най-атрактивната за вас, след което прочетете какво означава това.

Избраната мандала ще опише вашите чувства, емоции и основни грижи.

1 – мандалата на любовта
Ако се чувствате привлечени от тази мандала, определено преживявате момент на голяма промяна и с вашите мисли и действия казвате на Вселената, че вече сте се отказали от негативното и сте готови да живеете живота си със страст, радост и преди всичко любов.

Вашата основна задача е да стъпите здраво на краката си по пътя на тази трансформация и уверено да продължите по пътя си към мечтите.

2 – мандалата на радостта
Ако се чувствате привлечени от тази мандала, трябва да гледате на всичко по-оптимистично и да се тревожите по-малко за живота и настоящето. Мандалите на радостта съживяват тялото и ума, помагат за намаляване на страха и стреса. Наистина имате нужда от това.

Вашата основна задача е да поемете отговорност за вашата радост и да се опитате да я превърнете в постоянен спътник. Положителното отношение може да не реши всички проблеми, но определено прави решаването на проблемите по-приятно.

3 – мандалата на хармонията
Тази мандала е символ на всеобщата хармония. Ако чувствате, че сте привлечени от тази мандала, тогава желаете свобода и спокойствие. Вероятно, мислите ви понякога са скрити от шума или ежедневието на други хора.

По тази причина основната ви задача е да си позволите мигове на мир и размисъл, за да можете да слушате и да обръщате внимание на вътрешния си глас. Това е истинският път към вашето щастие и благополучие.

4 – мандалата на мечтите
Ако чувствате, че сте привлечени от тази мандала, това е така, защото през последните нощи сте получавали съобщения в сънищата. Тези съобщения могат да бъдат представени като места, цифри, думи или образи.

Вие сте интуитивно насочени в определена посока, така че основната ви задача е да разпознавате, слушате и обръщате внимание на вътрешния си глас, тъй като той е вашият верен водач към щастието.

5 – мандалата на защитата
Ако се чувствате привлечени от тази мандала, определено сте решени да се откажете от страховете, съмненията и притесненията (които ви пречат да продължите напред по пътя на мечтите), за да можете да продължите да вярвате, че бъдещето ви е резултат от вашите действия.

Вашата основна задача е да увеличите силата си и да повишите самочувствието си, защото по този начин ще изпратите ясно послание към Вселената, че сте готови за победа и щастие при всякакви обстоятелства.

6 – мандалата на изобилието
Ако се чувствате привлечени от тази мандала, определено сте в процес на създаване на просперитет и изобилие, което ще даде резултати много бързо.

Вижте още: Мъдра притча за щастието

Вашата основна задача е да разберете, че вашите убеждения създават вашата реалност. Решавайки да оцените вашите идеи и да си позволите да ги реализирате, вие автоматично отваряте вратата към свят на възможности и просперитет.

loading...