НАЧАЛО ЗДРАВЕ Избелете зъбите си с активен въглен!

Избелете зъбите си с активен въглен!

Домашно избелване на зъбите с активен въглен
Домашно избелване на зъбите с активен въглен

Домашно избелване на зъбите с активен въглен. Природните лекове са не само ефективни, но и евтини. Те могат да се използват за най-различни цели, от грижа за красотата до лечебни процедури.

Ето защо във всеки дом трябва да има активен въглен, който помага за решаването на различни здравословни проблеми. Това лекарство, обаче, се използва най-често за избелване на зъбите и за подобряване на стомашно-чревната функция.

Активният въглен може да помогне за бързото решаване на много здравословни проблеми. Той се получава чрез изгарянето на органични вещества без добавяне на каквито и да било химикали. Можете да си купите активен въглен на прах или таблетки в аптеките.

Детоксикация на тялото
Активният въглен помага за ефективното отстраняване на токсините. Той “свързва” токсичните вещества и ги извежда от тялото. Не само това, активният въглен стимулира работата на храносмилателната система, така че може да се използва за прочистване на тялото. Експертите препоръчват да се консумира активен въглен след консумация на преработена или нискокачествена храна.

Домашно избелване на зъбите с активен въглен
Активният въглен може да помогне за избелването на зъбите. Когато повърхността на зъба се търка с активен въглен, порестата повърхност на материала абсорбира токсините и неутрализира бактериите. Дори след две процедури за избелване на зъбите ще забележите, че зъбите ви са станали много по-бели. Какво трябва да направите?

Вижте още: Канела за стайни растения

Просто навлажнете четката за зъби и поръсете с активен въглен на прах. Измийте добре зъбите си (поне две минути) и след това изплакнете устата си. Препоръчва се тази процедура да се повтаря всеки ден, докато постигнете желания резултат.

loading...