НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Съвети от баба Ванга

Съвети от баба Ванга

Съвети от Ванга за всеки ден! Следвайте ги, за да сте щастливи!
Съвети от Ванга за всеки ден! Следвайте ги, за да сте щастливи!

Съвети от Ванга за всеки ден!

Баба Ванга винаги е призовавала хората да бъдат по-добри и да живеят в хармония с природата. Тя неведнъж е подчертавала, че всичко около нас е живо.

За да сте щастливи и здрави, трябва да се грижите за духовното си благополучие.

Решихме да споделим някои от съвети от Ванга с вас, може би те ще променят живота ви към по-добро.

1. Не яжте и не пийте от счупени съдове. Това само гони късмета, благосъстоянието и богатството от семейството. Тези съдове носят негативна енергия, така че ги изхвърлете.

2. Ще има повече късмет в къщата, ако държите в дома си монети от различни държави в сребърен цвят.

3. Бъзът ще помогне да предпазите къщата от зло и негативизъм – трябва да поставите клоните на растението напречно над входната врата и тогава злото няма да може да прекрачи прага.

4. За да сте сигурни, че благополучието няма да напусне къщата, трябва да налеете вода в съд и да кажете: Нека през прага влизат само добронамерени хора. За враговете, вратата ми е затворена. Колкото пъти се отваря вратата, толкова пъти добро ще влезе в къщата. И злото, лошото време, злите духове, скръбта и мизерията нямат път оттук. Щастие – в къщата, добро – в къщата! Амин.

След това трябва да напръскате прага на вратата с тази вода.

5. Ако искате денят ви да е щастлив и всичко да ви се получи, когато станете от леглото, първо обуйте дясната пантофка.

6. Не оставяйте парчета хляб на масата. Също така, хлябът никога не трябва да се изхвърля, дори да е сух или развален, защото по този начин изхвърляте богатството от къщата. Просто, дайте хляба на птиците.

7. За да върнете късмета, просто вземете сол и поръсете всички первази. Солта трябва да остане, докато не получите това, което искате. След това, съберете солта от перваза на прозореца, но не я докосвайте с ръце. Изсипете я в торба и я изхвърлете от къщата.

8. Ако говорите за това, което се страхувате да загубите, или какъв късмет имате, просто плюйте три пъти през лявото си рамо и почукайте три пъти по дървена повърхност.

Вижте още: Сочен ябълков кекс

9. Ако се спънете с десния си крак, това предвещава неприятности. За да не се случи нищо лошо, просто трябва няколко пъти да тупнете с десния си крак по земята и да кажете: „Отиди в земята, беда, махни се от мен“. Но, ако сте залитнали с левия крак, тогава ви очаква приятна изненада.

10. Счупеното огледало трябва да се събере и парчетата да се измият с вода. След това ги заровете в земята – това ще помогне да избегнете неприятности. Също така, трябва да избършете огледалата със светена вода, след като сте се карали, били сте болни или сте имали някакви проблеми.

loading...