НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Тези деца са специални

Тези деца са специални

Родените на тези дати деца са специални. Имат силна интуиция
Родените на тези дати деца са специални. Имат силна интуиция

Родените на тези дати: 1-ви, 10-ти, 19-и или 28-и на всеки месец, са необикновени. Защо? Прочетете!

Те са чувствителни и енергични, веднага разбират и научават всичко. Понякога, имате впечатлението, че общувате не с дете, а с възрастен!

Тези деца са изключително любопитни и имат много ясен, необичаен ум. За разлика от връстниците си, те мислят по различен начин. Те искат да научат колкото се може повече и не искат никой да ги спира.

Те не се притесняват от правилата, защото учителите или родителите се съмняват в собствения си авторитет. Всъщност, по-старото поколение, понякога, се затруднява, когато им задават умни и странни въпроси. Тези деца имат някаква вътрешна сила и обичат да се открояват от другите.

Околните, просто, се радват на тези толкова умни и интересни деца. Трябва, обаче, да се има предвид, че егоизмът е присъщ за децата, родени на тези дати.

Това важи особено за децата, родени на 19 и 28. Те се нуждаят от много внимателен подход. И родителите трябва да им помогнат да развият самочувствието си. Необходимо е да разбирате по-добре възгледите им за живота, да ги подкрепяте и насърчавате по всякакъв възможен начин.

Родените на тези дати деца имат страхотно качество – сила на волята! Родителите трябва да им поставят трудни задачи и да им позволят да вземат сами решения чрез широк спектър от изследвания.

Особено важно е за тези деца да бъдат чути. Те обичат интелигентните разговори, когато събеседникът ги гледа с интерес в очите.

Те се нуждаят от пространство, за да реализират своите идеи. Те също се нуждаят от публика, която да е готова да види и разбере дори доста неочаквани и странни наблюдения.

За тези деца е много трудно да се научат да съществуват в обществото и да разберат, че не винаги са прави. И в този случай родителите е по-добре да дадат възможност на децата си да се държат като възрастни.

По този начин, те ще могат да се оформят като уникални и специални личности. Показвайки доверие възрастните ще получат огромна благодарност от децата си.

Но в допълнение към независимостта, винаги трябва да се има предвид, че въпреки самочувствието на тези деца, те понякога се нуждаят от родителска подкрепа и съвет. С тях трябва да бъдете нежни, състрадателни, търпеливи и да се опитате да помогнете за преодоляване на тенденцията към изолация.

Тези деца могат да бъдат щастливи и сами, но те наистина се радват да общуват с хората. Те, отчаяно, се нуждаят от комуникация с тези, които са развили интуицията си.

Вижте още: Нежен и красив модел плетка

Тези деца трябва да се научат да бъдат малко по-толерантни към родителите си, и на свой ред, родителите трябва да дадат на децата си много възможности да прекарват свободното си време. Тези деца изненадват с умовете си, целите си и отношението си към живота и родителите трябва да им осигурят многостранно развитие във всички посоки.

Ако родителите на такива деца са силни личности, има шанс те да се превърнат в авторитет за децата си и децата да ги уважават дълги години.

loading...