НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да привлечете пари и късмет?

Как да привлечете пари и късмет?

Ритуал за пари и късмет за предстоящата година
Ритуал за пари и късмет за предстоящата година

Ритуал за пари и късмет за предстоящата година

Повечето хора вярват, че само хора със специални знания са способни да правят подобни ритуали, за да привлекат късмет. Всеки може да направи това. Какво ви е необходимо? Само игла, конец и малко вяра и търпение.

Е, какво ще кажете да превърнете мечтите си за богат живот и неземно щастие в реалност, вместо да търпите постоянни неуспехи и разочарования?

Ако сте готови да вземете съдбата в свои ръце, с удоволствие ще ви кажем как да го направите!

Ритуал за привличане на пари

Подготовка
Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете дрехата, с която ще правите обреда: любимото ви яке, шал или дори чорап. След това, ясно формулирайте желанието си и измерете около 40 см конец, при вдяването му в иглата, повтаряйте желанието си към Вселената.

Дължината на конеца може да бъде по-малка. В продължение на четиридесет дни ще трябва да правите по един бод на ден и най-важното е, че не трябва да сменяте конеца. Защото, след като сте нарушили реда на действие, трябва да започнете отначало.

Провеждане на ритуала
На първия ден не е нужно да шиете. Просто вденете конеца и го оставете забоден в дрехата до следващия ден. Между другото, най-добре е да правите всичко вечер, за да можете да продължите да работите по привличането на късмета в същия час, в който сте започнали.

На следващия ден, повторете желанието от предишния ден и направете първия бод. След това, забодете иглата в дрехата и я оставете на рафта до следващата вечер. Повтаряйте същия ритуал още 39 дни. След посочения период върху дрехата трябва да имате плоска линия. Шийте от обратната страна, за да предпазите амулета от лоши очи.

Важно е да запомните, че през всички тези 40 дни дрехата трябва да се съхранява на спокойно и тихо място. В никакъв случай не трябва да ругаете и да се карате близо до мястото, където се съхраняват тези дрехи. В крайна сметка, отрицателната енергия може да неутрализира всички усилия.

Вижте още: Забравете за чупливите нокти!

В последния ден на церемонията кажете на глас своето желание 4 пъти, всеки път обръщайки се към различна посока на света. След това, направете фиксиращ бод, отрежете конеца и поставете иглата в кутията. Приберете дрехата в шкафа и не я обличайте, докато не почувствате, че желанието започва да се сбъдва.

Трябва да се отбележи, че вярата наистина играе ключова роля в провеждането на този обред. Човек, който е решен да успее и да бъде щастлив, има нагласа за положителни промени в живота. И ефектът тук не се крие в мистичните сили, а в човешката психология.

loading...