НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуали за успех и късмет

Ритуали за успех и късмет

Ритуали със светена вода срещу провали, уроки и бедност
Ритуали със светена вода срещу провали, уроки и бедност

Ритуали със светена вода срещу провали, уроки и бедност

С помощта на светената вода можете да внесете късмет в живота си и да се отървете от неудачите и бедността завинаги.

В деня на Кръщение Господне водата придобива лечебни свойства. Особено пълна с чудодейни свойства е водата, осветена от църковните служители след празничната нощна литургия, а след това и на следващия ден, на самия празник Богоявление.

Тази вода придобива уникални свойства, помага да се отървете от неприятности и нещастия, да излекувате много болести и да подобрите живота си. С нея се правят различни ритуали срещу неуспех, неприятности и бедност.

Ритуали със светена вода

Ритуал срещу неуспех
Най-простият, но много ефективен ритуал със светена вода ще ви избави от неуспехи и ще привлече благополучие в живота на всеки, който го направи.

Ритуал срещу магии
Светената вода ще ви помогне да се отървете от неприятности, включително магии. Донесете светената вода в дома си, но по пътя не говорете с никого. След като я донесете в къщата, измийте се с нея и кажете три пъти следното:

„Святата вода тече от земята към нас и сега тя дойде в къщата ми. Нека животът ми се изпълни с щастие, избави ме от магията”.

Ритуал срещу бедност
За да се отървете от бедността, отидете до най-близкия храм да си вземете светена вода. След като се върнете у дома, с бутилка вода, обиколете цялата къща и напръскайте в ъглите, като изречете думите:

„Светената вода влезе в къщата ми, тя донесе печалба и щастие със себе си. Бедността ще си отиде и богатството ще дойде и ще остане с мен завинаги. Късметът винаги е на моя страна.”

Вижте още: Почистете белите дробове с мед

Светената вода се използва за лечебни цели не само в деня на Богоявление, но и във всеки друг ден. Ежедневното използване на светена вода ще ви помогне да се отървете от много заболявания, да преобразите живота и да го изпълните с щастие. Ритуалите със светена вода ще бъдат ефективни, само ако вие самите вярвате в нейните лечебни и уникални свойства.

Бъдете здрави и щастливи!

loading...