НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Полезни растения за дома

Полезни растения за дома

Задължителни растения за дома, които привличат просперитета
Задължителни растения за дома, които привличат просперитета

Задължителни растения за дома, които привличат просперитета.

Аихризон
Един от малкото сукуленти, на които се приписва ефекта на афродизиак. Аихризонът е известен като дървото на любовта, цъфти с жълти цветове с форма на звезда. Листата на някои видове приличат на формата на сърце. Това цвете често се подарява на младоженци.

Хибискус
Растението често се нарича китайска роза и се смята за символ на красота и обновление в целия свят. Според фън шуй, цветовете на китайската роза са в състояние да съживят страстта и да съхранят чувствата.

Спатифилум
Едно от най-изисканите растения, които могат да се видят в дома. Пречиства въздуха и повишава влажността. Това растение значително ще увеличи комфорта във всяка стая. В допълнение, то представлява женското щастие и красота.

Мирта
Миртата обогатява въздуха с етерични масла и има лечебен ефект. Само едно растение ви помага да създадете в къщата атмосферата на вечнозелена градина, защото храстът достига до 2 м височина и цъфти с бели цветове със сладка миризма.

Задължителни растения за дома, които привличат просперитета

Антуриум
Това цвете има очарователен аромат. То е в състояние да повдигне настроението ви. Растението помага за премахване на депресията, но по-важното е, че присъствието му в стаята намалява броя на вредните бактерии. Антуриумът се счита за полезен за здравето на мъжете и здравето като цяло: листата филтрират въздуха от амоняк, толуен и формалдехид.

Задължителни растения за дома, които привличат просперитета

Етерични масла и деликатен аромат – това е тайната на привличането. В крайна сметка не напразно има миризми, които харесваме, и миризми, които ни отблъскват, нали? Нека бъдем честни: споменатите 5 растения са толкова красиви, че могат да привлекат вниманието на всеки! Нищо чудно, че са избрани за символ на любовта и просперитета.

Вижте още: Запеканка със зеле

Ако от дълго време планирате да закупите нова саксия с цвете, не се колебайте да изберете едно от гореспоменатите цветя. Това са задължителни растения за всеки щастлив дом.

loading...