НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Когато мъжът си хване любовница

Когато мъжът си хване любовница

Съвети към любовницата - не вярвайте на обещания!
Съвети към любовницата - не вярвайте на обещания!

Съвети към любовниците – не вярвайте на обещания!

Темата е доста интересна. И толкова стара, колкото този несъвършен свят. Ще дадем съвети на любовницата и на съпругата как да се държат, ако е настъпила „неочаквана романтика“. Ще бъде полезно и за двете страни, защото мъжът в такава ситуация е склонен да проявява разбиране по-малко и да се наслаждава повече. Той си върши работата, а вие се разбирате помежду си.

Един от двадесет мъже напуска жена си заради любовницата си, за да изгради нов живот. Но останалите деветнадесет не бързат.

Съвети към любовниците

Сценарий 1
Едно страстно момиче на около двадесет и пет години се влюбва лудо. Мъжът на мечтите й има само два недостатъка – дъщеря на седемнадесет и съпруга. Той е красавец с пари. Остава само да го разведе. Отначало мъжът се поддава и дори се мести при ентусиазираното момиче, но се връща при жена си. Нейната супа се оказва по-вкусна.

Както показва практиката, любовниците са твърдо убедени, че е достатъчно да разведат мъжа и да се омъжат за него. Но да се омъжиш за него не означава да го задържиш. Статистиката е безмилостна – над 70% от мъжете се връщат при първата си жена. Страстта ще отшуми, но ежедневните навици остават същите.

Сценарий 2
Също така е важно момичетата да знаят, че само 5% от мъжете решават да разрушат семейните отношения заради любовница. Дори бременността няма да помогне: въпреки че мъжът няма да се откаже от детето, това не означава, че ще остави първата си жена заради него. Следователно, за любовницата, това може да бъде фатална грешка, която да промени живота й завинаги.

Струва си да се разбере, че мъжете и жените се отнасят към брака и любовта по напълно различни начини. Ако жената обединява тези понятия, то за мъжете това често са две напълно различни неща. Любовта – това е химия, плътски удоволствия, но не и съвместен живот. Ако в брака всичко е наред, тогава защо да сменя нещо? Любов? Е, тя е някъде там, но тук е познатият му живот.

Сценарий 3
Животът е сложен и непредсказуем. Например, мъж е срещнал първата си любов, за която все още бушува химическа реакция. И така той решава да се разведе, оставя жена си заради любовницата си и посещава децата си в неделя. Първата съпруга проявява разбиране.

Един уикенд той заварва непознат мъж при бившата си жена. Това го вбесява, избухва скандал. Този мъж постепенно се връща при семейството. Чувството за собственост не е изчезнало.

Съвети към любовниците
Прелестни момичета, които се целите в изобретателен, но вече зает мъж, никога не се ласкайте.

Ако дълго време вашият женен мъж остава с първата си жена, въпреки че не спира да казва колко е уморен от нея, рискувате да останете завинаги в статута на „любовница“. Това е повод да се замислите.

Можете да му кажете, че това положение не ви устройва и този статус не ви подхожда, а след това рязко да ограничи те общуването. Ако наистина значите нещо за него, той ще предприеме решителни действия. В противен случай, помислете отново, това нужно ли ви е?

Няма нужда да вярвате на обещания – момчетата все още са разказвачи на истории! Когато човек иска да промени нещо в живота си, той предприема някакви действия.

Обективната реалност изглежда така – вие не правите изключение от правилото. Може да сте красиви, страстни, сръчни, но на женен мъж най-добре е да се гледа като на нещо временно. Забавлявайте се, докато се появи добър кандидат.

Съвети към съпругите
По някакъв начин трябва да се противопоставите на тези млади красавици. Във вашия случай това е пълен контрол на емоциите и мъдростта на зряла и адекватна жена.

Ако вашите мъже са на път да си тръгнат, не ги задържайте и не правете сцени. Опитайте се обаче да запазите същия чар на домашното огнище, оставете ги да усетят неговата топлина и уют.

Уверете се, че момчетата ви имат по-малко свободно време. Това не означава, че сега те трябва да бъдат обременени с всякакви грижи, но нека прекарват повече време със семейството. Порасналите мързеливци все пак ще изберат вас, защото са свикнали с вас. А за любовницата няма да им остане достатъчно ентусиазъм и сила.

Възползвайте се максимално от чувството им за собственост. Покажете им, че другите мъже също са интересни, може би това ще обезсърчи желанието им да гледат под полите на други млади дами.

Вижте още: Плодов сладкиш

Не забравяйте – съпрузите често си тръгват само когато връзките отдавна са се превърнали в жарава на някогашните горещи чувства. Любовницата е само повод. Ако връзката е наред, тогава трябва да изчакате малко. Момчетата не са склонни да променят нещо драстично в живота.

Независимо в какъв статус се намирате, все пак имате право да бъдете щастливи. Важното е всичко да е в рамките на закона.