НАЧАЛО ЗДРАВЕ Упражнения за крака

Упражнения за крака

Упражнения за вътрешно бедро, които изгарят мазнините
Упражнения за вътрешно бедро, които изгарят мазнините

Упражнения за вътрешно бедро, които изгарят мазнините. Опитайте, ще сте доволни!

Всеки човек има различна проблемна зона – тоест част от тялото, в която се трупат мазнини. За някои жени това е коремът, за други – дупето, за трети – това са бедрата.

Предлагаме ви да опитате тези 1-минутни упражнения, които изгарят мазнините по бедрата с експресна скорост. Скоро ще се радвате на по-слаби, стегнати и по-красиви крака!

Правете почивка от 25 секунди между упражненията.

Упражнения за вътрешно бедро

Упражнение номер 1 – подскок с разтваряне на ръцете и краката
Застанете изправени, ръцете покрай тялото, а гърбът изправен. Отскочете, като вдигнете ръцете си над главата и раздалечите краката встрани. Върнете се в изходна позиция. Повторете за 1 минута.

Упражнение номер 2 – повдигане на крак
Легнете на постелката, като се подпрете с лакътя на пода и свийте левия (долния) крак в коляното. Сложете дясната си ръка върху десния крак и започнете да го движите нагоре и обратно надолу. Повторете за 1 минута, след това сменете краката.

Упражнение номер 3 – напади
Застанете с крака един до друг, гърбът е изправен, ръцете на кръста. Направете крачка напред с единия крак, другия спуснете назад, като образувате ъгъл от 90 градуса. Направете упражнението с всеки крак за 1 минута.

Упражнение номер 4 – бягане на място
Застанете изправени, с изпънат гръб и повдигайте коленете с темпо. Издърпайте коленете си възможно най-високо. Повторете за 1 минута.

Упражнение номер 5 – напади встрани
Застанете изправени, с изправен гръб. Пристъпете с десния крак встрани, така че бедрото да е почти успоредно на пода. Другият крак е изпънат, стъпалото е на пода и се върнете в изходна позиция. Повторете упражнението за всеки крак по 1 минута.

Упражнения за вътрешно бедро, които изгарят мазнините

Вижте още: Дом от контейнери

Упражнение номер 6 – клек с ритник
Застанете изправени с широко разтворени крака. Пръстите сочат леко навън, а гърбът е изправен. Клекнете и при изправянето вдигнете единия крак встрани. Повторете за всеки крак по 1 минута.

Упражнения за вътрешно бедро, които изгарят мазнините

Готово! Тази поредица от упражнения е специално създадена за дами, които искат да оформят краката и бедрата си. Можете да очаквате изненадващи резултати, като коригирате диетата си и изпълнявате тези упражнения.

Вижте и във видеото как точно се изпълняват:

loading...