НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Вашето щастливо число

Вашето щастливо число

0
Щастливото число за всеки знак според астролозите
Щастливото число за всеки знак според астролозите

Щастливото число за всеки знак според астролозите.

Всеки има късметлийско число. Важно е, обаче, да проверите дали това число съвпада с числото определено от астролозите.

Разберете кое е щастливото число за всяка зодия?

Овен
Овните имат две щастливи числа – 4 и 8. Именно тези символични числа могат да помогнат за контролиране на унищожителната енергия на Овена, да улеснят концентрацията, да подобрят способностите за учене и т.н.

Телец
Щастливите числа на Телеца – 1 и 8. Тези числа помагат за успокояване на горещия темперамент на Телеца, улесняват намирането на надеждни приятели или дори любим човек.

Близнаци
Щастливото число на Близнаци е 3. То им помага да намерят вътрешен мир, дава им смелост и им позволява да възстановят силите си по-бързо. Помага им да се примирят със загубите и подобрява психологическото състояние.

Рак
Щастливото число на Раците е 5. Дава им решимост да преодолеят препятствията в живота, осигурява им помощ в точното време, помага им да вземат решения.

Лъв
Лъвът има две късметлийски числа – 6 и 9. Тези числа се допълват, така че ако са заедно, Лъвът се научава да планира времето си по-ефективно. Тези цифри също могат да подобрят финансовото му състояние и могат да помогнат за по-лесно преодоляване на кризите в отношенията.

Дева
Щастливите числа за Дева са 2 и 7. Те улесняват борбата с ревността, дават им повече самочувствие и им позволяват да се освободят от притеснителните ограничения.

Везни
Щастливото число за Везни е 5. Помага им да останат позитивни, улеснява вземането на решения и фокусирането върху свършената работа. Това число, също, помага на Везните да поддържат „здравословна“ импулсивност, която често ги принуждава да се движат напред.

Скорпион
Щастливото число за Скорпиона е 1. Помага им да се доверят на силата си и дори да намерят половинката си.

Стрелец
Късметлийското число за Стрелец е 3. Помага им да потиснат лошите качества: успокоява завистта, позволява им да забравят по-бързо неуспехите и ги насърчава да продължат напред.

Козирог
Козирогът има две щастливи числа – 6 и 1. Помагат му за повишаване на самочувствието, предпазват го от лоши мисли и го насърчават да гледа на всичко по-позитивно.

Водолей
Щастливото число за Водолей е 9. Дава му повече увереност, предпазва го от стигма и порочни мисли и му помага да преследва целите си по-решително.

Вижте още: Ароматни понички

Риби
Щастливото число за Риби е 4, което им помага във всички области на живота и за преодоляване на страховете. Дава им повече увереност в техните способности.

А числото 5 им помага за преодоляване на мързела.