НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Признаци, че в дома ви има духове

Признаци, че в дома ви има духове

В дома ви има духове - 7 признака, по които ще ги познаете
В дома ви има духове - 7 признака, по които ще ги познаете

В дома ви има духове – 7 признака, по които ще ги познаете.

Малцина се съмняват в съществуването на духове, защото много хора ги срещат в реалния живот. Има и истински истории за духове, които разтърсиха света. Ако забележите някой от описаните по-долу признаци, то в дома ви има духове и същества от други светове.

Интуицията ви работи
Ако усещате, че някой ви наблюдава или е близо до вас, това означава, че това наистина е така. Когато духът влезе в стаята или се преместите да живеете в апартамент или къща с призраци, можете да очаквате такива странни усещания.

Не спите добре
Много често хората, живеещи с призраци у дома се събуждат през нощта и усещат присъствието на нещо друго. Това може да доведе и до страх у животните. Кошмарите почти винаги измъчват повече от един човек.

Къщата е постоянно студена
Без значение как отоплявате стаята, постоянно усещате, че отнякъде влиза студ. Температурата около духовете е малко по-ниска.

Призракът продължава да показва съществуването си
Призраците знаят как да общуват с живия свят. Някои от тях непрекъснато извършват различни „саботажи“. Водата в банята ще започне да тече сама, след това лампата ще угасне. Понякога, призраците отварят шкафове. Някои отиват по-далеч, докосвайки хората. Има стотици истории за хора, които се разхождат из къщата и чуват стъпки или дори усещат, че някой ги докосва.

Животните се държат странно
Котките мразят духовете и стават изключително агресивни. Те усещат фините промени в енергията. Котките скачат върху призраците, но отстрани изглежда, че животното скача в празното пространство. Между другото, котките често прогонват духовете и други същества. Кучетата могат да лаят.

Растенията умират
Растенията умират, независимо как ги поливате и как се грижите за тях. В този случай има вероятност за лоша енергия във вашия дом.

Вижте още: Картофени пръчици

Появяват се необясними миризми
Например, понякога в дом, където никой не пуши, можете да усетите цигарен дим. Призраците могат да донесат миризми на мухъл. По един или друг начин, ако забележите миризма, чиято природа не може да бъде обяснена, това може да е призрак.

Не забравяйте, че животът в такава среда черпи енергия от вас, лишавайки ви от успех, здраве и добро настроение.

loading...