НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Енергийни вампири

Енергийни вампири

Комуникацията с енергиен вампир ви изтощава
Комуникацията с енергиен вампир ви изтощава

Комуникацията с енергиен вампир ви изтощава? Ето как да ги разпознавате!

Сигурно сте чували много за енергийните вампири. Днес, ще ви разкажем как да разберете кога човек черпи енергия от вас.

Първият и най-общо казано очевиден признак е, че започвате да се чувствате зле при разговор с такъв човек. След като срещнете енергиен вампир, определено няма да имате сили за никого – просто искате да спите, да си почивате. Появяват се отрицателни емоции: гняв, негодувание, апатия и безразличие към всичко. Всеки път, когато общувате с такъв човек – колкото и близък да ви е той – се чувствате изтощени. Между другото, интимността може да бъде само средство за получаване на енергия – по-лесно е да повлияете на любим човек, отколкото на непознат.

По време на комуникацията с енергиен вампир започва да ви боли главата, могат да се появят нетипични за вас мисли. Появяват се и физически усещания, сякаш някой се опитва да стисне гърлото ви, да потисне волята ви, може дори да почувствате болка в сърцето си, загуба на съзнание. Тялото се опитва да ви предупреди за опасността.

В деня преди или след среща с този човек, често, се разболявате или се случва нещо неприятно. Когато става въпрос за среща с такъв човек, обстоятелствата често започват да се подреждат, така че срещата да не се състои. Това означава задействане на вашата вътрешна система за сигурност, която се опитва да ви попречи да отидете там, където нещата ще се объркат.

Общувайки, вие казвате не това, което искате, вие се разкривате повече, отколкото сте очаквали. След като срещнете енергиен вампир, вие се питате „как е могло да се случи това?“, „Защо казах това?“ Най-вероятно човекът ви манипулира и извлича информация, която не искате да разкриете.

Вижте още: Питка с кашкавал и сирене

Получавате ли периодично мисли, “Какво беше това като цяло?” Чудите ли се как този човек се е сближил с вас? Най-важното е, че инициативата за среща и общуване обикновено идва не от вас, а от този човек и вие сякаш „се поддавате” на предложението, защото се чувствате виновни или смятате, че е ваш дълг да се срещнете с него.