НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Пречистване на дома със сол

Пречистване на дома със сол

0
Ритуал със сол срещу провал, бедност и нещастие
Ритуал със сол за дома

Ритуал със сол за дома

Благодарение на солта можете да се отървете от цялата негативна енергия, изпратена към вас, и от всички лоши неща, казани за вас. Ако хвърлите сол през прозореца, можете да блокирате лошата енергия. Това, обаче, трябва да се прави в момент, когато луната намалява. Всеки може да направи това.

Необходима ви е обикновена сол, с която да извършите процедурата. Направете я, когато почувствате, че в живота ви има твърде много неприятности, които не би трябвало да се появяват тоест смятате, че някой ви е навредил.

Вземете щипка сол с лявата си ръка. След това хвърлете през всеки прозорец, дори през балкона.

Когато го правите, кажете следните думи три пъти:

“Изхвърлям с ръка неприятностите надалеч, кой каквото ми е пожелал, да се върне при него. Каквото при мен е дошло, да се върне обратно. И това е така!”

Дори, ако вече сте изхвърлили солта, пак можете да повторите тези думи три пъти.

Тази процедура помага да се отървете от всякакво зло, всякаква завист.

Вижте още: Мързелива диета

След като направите това, ще забележите как животът ви се променя към по-добро. Ще забележите, че всичко се подобрява: връзката с любимия човек, работата, появяват се пари. А също така ще се чувствате добре и спокойно.

Солта е проводник, който помага за премахване на всички негативи от живота. Опитайте този ритуал със сол и ще разберете, че усилието ви не е било напразно!