Отмъщение за изневяра – ето на какво е способна наранената жена!

Колко силно трябва да бъде наранена една жена, за да си отмъсти за изневярата? От една страна, е разбираемо защото изпитва негодувание и болка, които иска да заглуши по всякакъв начин. От друга страна, желанието за отмъщение почти никога не е оправдано и може, напротив, допълнително да влоши плачевното състояние, в което се намира човек.

Героинята на днешната история Илиана се оказва в точно такава ситуация. Тя разбира, че съпругът й й изневерява от дълго време и иска да му отмъсти. Как точно жената е решила да направи това и до какво е довело всичко, прочетете по-нататък в статията.

Отмъщение за изневяра
„Оженихме се преди 5 години. Със съпруга ми заживяхме заедно в апартамента ми. Скоро, след това, настанихме родителите му в едностаен апартамент, който наследих от моите родители. Апартаментът беше празен и нямах нищо против, че свекър ми най-накрая ще се премести в града.

Наскоро разбрах, че съпругът ми ми изневерява. Изгоних свекър и свекърва ми от апартамента и дори не им дадох време да си намерят нов дом.

Ето каво се случва: давате на мъжа всичко, а той плюе в душата ви в замяна на това. Ще отмъстя за разбитото си сърце на съпруга си! Разбира се, родителите му не са виновни за начина, по който се отнасяше с мен. Но не ми пука! Той ще помни това отмъщение до края на живота си.

Казах на свекърва си, че вече не искам да ги виждам в апартамента си. Осъзнавам, че постъпвам грешно. Но трябва да направя това. Нека съпругът ми да не мисли, че може да се държи с мен като с играчка. Той просто не може да се измъкне. Сега ще разбере какво е справедливост!

Трудно решение
Разбира се, свекърът ми беше шокиран, защото нямаше къде да отидат. Отдавна продадоха къщата на село и пенсията му не е достатъчна за наемане на нов апартамент. Но това наистина ли трябва да ме тревожи? Синът им постъпи подло и нищо друго не ме свързва с него. Така че нека сега той се заеме с техните проблеми. Ще започна да давам апартамента под наем на порядъчни хора!

Приятелите ми застанаха на моя страна, дори предложиха помощта си. Реших да не въвличам други хора в проблемите си, въпреки че беше хубаво, че ме подкрепиха.

И защо се случи така? Имахме добър брак. Поне така смятах така. Мъжете отегчават ли се, когато всичко е наред? Необходими са повече драма и интриги. Но аз го обичах … и, вероятно, все още го обичам!

Когато съпругът ми разбра, че изхвърлям родителите му и подавам молба за развод, той започна да пълзи на колене и да иска прошка. Приличам ли на глупачка? Няма връщане назад! Няма да позволя на никой друг да се държи така с мен.

Събрах всичките му неща и ги изхвърлих през прозореца. Дадох на родителите му точно една седмица да си съберат нещата и да изчезнат от апартамента ми.

Вижте още: Мини кифлички

Нощем ме измъчва мисълта, че постъпих прекалено жестоко. Но тогава си спомням как съпругът ми се отнасяше с мен и ми ставаше по-добре. Знам, че не всеки ще ме разбере, но не ми пука. Всеки трябва да си получи заслуженото!

Не всички жени са готови да отмъстят на съпрузите си за изневярата. Освен това, мнозина, напротив, им прощават и им дават втори шанс.

Смятате ли, че отмъщението за измяна е оправдано?