НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Как се държи влюбеният мъж според зодията му?

Как се държи влюбеният мъж според зодията му?

0
Влюбеният мъж се разпознава по определени знаци
Влюбеният мъж се разпознава по определени знаци

Влюбеният мъж се разпознава по определени знаци!

Как да разберете дали един мъж е влюбен или не? Повярвайте ми, когато човек е влюбен, можете да го видите веднага – чрез жестове, поглед, интонация. Разбира се, всеки мъж е индивидуален и много фактори могат да повлияят на поведението му.

За да разберете дали мъжът наистина е влюбен във вас, трябва да вземете предвид всички нюанси.

Овен
Ако усети, че жената го харесва, той няма да губи време и веднага ще започне да я ухажва, да й подарява подаръци и прави изненади. Овните показват страстта си в леглото, винаги са готови да експериментират и сами да инициират интимност. Овните са много егоистични, в секса се грижат за собствените си нужди и ако едно момиче не харесва нещо, трябва да го каже директно.

Телец
Те са много скромни и могат дълго време да крият истинските си чувства. Телецът се страхува от отхвърляне, затова винаги действа предпазливо. Показва внимание, като прави внезапни тайни подаръци или букет без подпис. Жената ще може да определи дали мъжът Телец я харесва, ако се отнася към нея приятелски и се опитва да й помогне по всякакъв възможен начин. Жената трябва сама да направи първата крачка. Телецът се стреми към сериозна и дълга връзка, в леглото обича дългата любовна игра, често казва нежни думи, изпитва привързаност към избраницата си, точно както и към две или три любовници.

Близнаци
Тези момчета са общителни, умни, любознателни и лесно се влюбват. Те предпочитат да прекарват повече време с жената, но не демонстрират ясно чувствата си. Влюбеният мъж ще се концентрира върху собствения си външен вид. В секса такива момчета са неуморни, обичат да експериментират, да играят ролеви игри и да посещават секс магазини. Те не могат да бъдат наречени верни партньори, те могат да показват топли чувства към няколко момичета наведнъж. Тяхната избраница трябва да бъде готова да експериментира в леглото.

Рак
Това са сериозни момчета, които предпочитат да изграждат силни връзки, затова избират момичета със сходни житейски възгледи. Такива мъже никога не оставят жените в трудни ситуации и ги подкрепят във всичко. В присъствието на съперник стават по-активни. Те винаги са лоялни към партньорката си, в секса се държат сдържано. Мъжете Раци са много привързани към майка си, така че техните съпруги трябва да поддържат добри отношения със свекърва си.

Лъв
Тези момчета правят всичко възможно, за да подчертаят своята царственост и решават да признаят любовта си само на онези момичета, които самите проявяват интерес и уважение към тях. Тяхната избраница не бива да ги критикува. Лъвовете обичат да говорят за своите заслуги и постижения. Влюбеният мъж подарява скъпи подаръци и организира пътешествия. В секса, често са егоистични. Ако едно момиче иска да промени нещо, достатъчно е просто да каже на партньора си какво би искала, не забравяйте да го похвалите и да му благодарите за разбирането. Лъвовете са много надеждни и лоялни партньори, те отдават предпочитание на онези момичета, които възхваляват достойнството им.

Дева
Спокоен, прагматичен, малко потаен. Такива мъже са взискателни към жените, но в същото време се държат много нежно. Прекалените им изисквания към партньорката, понякога им пречат, но ако се влюбят, тогава те се отнасят с трепет и грижа, дават подаръци и правят изненади, винаги са верни и лоялни. Ако първият опит в секса е неуспешен, това може да допринесе за развитието на комплекси, тъй като в леглото такива мъже са сковани и не проявяват инициатива. Ако опитът се окаже успешен, тогава те се разкриват като привързани любовници, готови да носят избраницата си на ръце.

Везни
Те имат активна житейска позиция и когато се влюбят, тази активност само се увеличава. Везните са в състояние да преместват планини за любимата си. Такива мъже са готови да се променят заради нея, ако тя не е капризна и комуникира с лекота. В секса те се държат необичайно, предпочитат дългата прелюдия, ценят естетиката на женското тяло и са готови за разумни експерименти. Те избират умни и самодостатъчни жени за партньори.

Скорпион
Те са сериозни и разумни, избират си партньор внимателно и без много емоции. Ако такъв мъж се влюби, той ще се опита да прекара максимално време със своя обект на обожание. Той няма да говори открито за чувствата си, защото предпочита да действа според собствената си тактика и ще се разкрие ако е сигурен, че партньорката му подхожда. В леглото Скорпионите са истински любовници и знаят как да угодят на жената. По природа са моногамни и са готови да живеят с една жена през целия си живот.

Стрелец
Влюбеният мъж демонстрира своите чувства, колкото и да е странно, с пълно равнодушие. Те не помагат на жените в трудни ситуации, не ги изненадват с подаръци и не показват емоции по никакъв начин. Затова дамите трябва да разберат, че ако Стрелец ги игнорира, той определено е влюбен! Ако една жена харесва Стрелец, тя трябва да направи първата крачка. Стрелецът предпочита тези жени, които имат подобни на техните възгледи. По време на секса, момичето трябва да демонстрира колко е важен партньорът за нея. Ако почувства безразличие, тогава няма да има секс. Стрелците са отворени за всичко ново.

Козирог
Те се стремят да изграждат дългосрочни отношения и често се държат собственически. Според тяхното разбиране, ако харесват жена, тогава тя автоматично им принадлежи. Такъв партньор винаги ще контролира любимата си и за него е важно нейното поведение да е силно морално. По време на ухажването, Козирозите забавляват избраницата си с истории от живота им, но също така са способни да слушат внимателно.

За да завладеят една жена, те са готови да променят собственото си поведение, но ако тя се окаже само кокетка, Козирогът бързо ще загуби интерес. В леглото представителите на този знак са много внимателни и се страхуват да не бъдат използвани и измамени, те никога няма да изградят отношения с жени, които ги толерират в името на финансовото благосъстояние. Партньорката им трябва да бъде чувствителна и внимателна. Доказването на нещо на Козирог е безполезно, това само ще влоши ситуацията и ще го направи още по-подозрителен.

Вижте още: Сочен ябълков сладкиш

Водолей
Водолеите обичат да изненадват и дори да шокират своята любима. Възможно е да разберете дали такъв мъж е влюбен по поведението му – в този случай той лесно ще сподели най-съкровените неща. Хората, които не ги интересуват, никога няма да станат част от живота им. Мъжете Водолей са безумно ревниви, въпреки че очевидно не проявяват никаква агресия, но несъзнателно се раздават напълно. Те са верни и няма да се променят. В леглото влюбеният мъж проявява нежност, но духовното единство с партньора е от по-голямо значение.

Риби
Имат свой собствен мироглед и се нуждаят само от разбираща жена. Ако се влюбят, обгръщат дамата с вниманието си, дават й подаръци и подготвят всякакви изненади. В леглото те също обръщат много внимание на партньорката си. Идеалните партньорки са разбиращи и търпеливи.