Тайно семейство – двойнствения живот на един съпруг!

Отношенията между хората, понякога, могат да излязат от рамките на „нормалното“. Интриги, тайни, тайни семейства и така нататък – всичко това се случва по-често, отколкото си мислите. Интересното е, че в повечето случаи никога не бихте си помислили нещо подобно за даден човек, но реалността показва обратното.

Най-изненадващото е колко дълго може да продължи измамата. Но нека да започнем от самото начало.

Тайно семейство
Историята е доста тривиална. Приятели сме от детството, ходехме заедно на училище. Записахме се в един и същи университет и се оженихме през първата година. Бях бременна, така че сватбата беше очевидна стъпка.

Младо семейство с малка дъщеря и почти без пари. Вероятно този сценарий е познат на огромен брой млади семейства. Е, по това време имахме море от енергия и желание да се развиваме, доколкото можехме. Минаха години и безсънните нощи дадоха плод. Изправихме се на крака, нещата вървяха добре.

Тъй като Илиана е единствено дете в семейството, разбира се, тя получи цялата любов на мама, и на татко. Посещаваше най-добрата детска градина в града по това време. Освен това, вечерите прекарвахме заедно и учехме дъщеря ни на нещо ново. Не е изненадващо, че тя стана отличничка, а след това се омъжи и замина за чужбина.

Както вече споменах, работихме много усърдно и здраво. Влади получи нова работа с много по-висока заплата. Единственият негатив бяха честите командировки. Беше ми скучно сама, затова си потърсих работа на непълно работно време по специалността си.

Работата не беше трудна, тъй като моите дежурства бяха само по няколко часа и повечето от пациентите бяха баби, които нямаха какво да правят. Разбира се, имаше и сериозни случаи, но и аз бях подготвена за тях.

Един ден приех обаждане от другия край на града: дете на пет години не може да свали температурата за втори ден. Посрещна ни симпатична жена. Беше ясно, че тя се притеснява за сина си. Между другото, друго момче тичаше из апартамента, братчето, доколкото разбрах.

След известно време дойде бащата на децата, който, както разбрах, реши да попита какъв е проблемът. Човекът, който влезе в стаята, беше моят Влади. Щом ме видя, той веднага пребледня.

Беше невероятно трудно да се контролирам. След като се уверих, че с детето всичко е наред, влязох в линейката и, помолих шофьора да ме прибере у дома, под претекст, че не се чувствам добре. Плаках няколко часа.

Обадих се на дъщеря ми и й разказах всичко. Тъй като нямахме много голяма разлика във възрастта, разговаряхме на почти всяка тема. Дъщеря ми веднага ме подкрепи и дори ме помоли да зарежа всичко и да отида при нея. Тя не каза нищо за баща си, но беше ясно, че го осъжда.

След като се успокоих малко, реших да се преоблека. Трябваше да изляза от къщата, да освежа малко главата си. Влади се прибра. Той не каза нищо, просто мълчеше. Изведнъж падна на колене и буквално започна да моли за прошка. Каза, че никога повече няма да прекрачи прага на тази къща. Когато попитах дали децата са негови, отговорът беше „да“. В този момент разбрах, че никога повече не мога да бъда с него.

Вижте още: Морковен сладкиш

Говорихме още малко. По принцип, това беше моят монолог за развода и разделянето на имуществото. Той само се извини. Това напълно ме устройваше. Дори не се ядосах за това, че той има тайно семейство. За какво? Вероятно ще мога да родя друго дете на 39 години. Дъщеря ми вече е голям човек.

Но най-много ме изненада това, че той беше готов да предаде собствените си деца. Как изобщо мога да му имам доверие за каквото и да било след това? Какъв ужасен човек. Как съм могла да прекарам половината си живот с него?!