НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Как стискате ръката си в юмрук?

Как стискате ръката си в юмрук?

0
Как стискате юмрук? Ето какво разкрива това за вас
Как стискате юмрук? Ето какво разкрива това за вас

Как стискате юмрук? Ето какво разкрива това за вас!

Чували ли сте някога, че само 7 процента от комуникацията е вербална. С език на тялото предаваме останалите 93 процента от информацията.

Езикът на тялото е много важен в комуникацията, тъй като хората използват отрицателни жестове, движения или изражения на лицето, за да покажат отрицателни или положителни чувства.

Чували ли сте, че това как стискате юмрук разкрива няколко неща за вас? Къде са палците ви? Това е най-важното.

Първи начин
Самоконтрол. Вие сте влиятелен и уверен човек. Тези хора се раждат като естествени лидери, те се стремят към успех. Такъв човек прави всичко, за да защити любимия човек. Ако знае, че някой е в опасност, ще направи всичко, което може, за да му помогне.

Втори начин
Социални, честни и сигурни. Такива хора никога не се страхуват да покажат своята необичайна и истинска идентичност. Те също вярват в целите си и в това, което всъщност са. Те са разсеяни както на работа, така и у дома. Тъй като са честни, те няма какво да крият.

Вижте още: Красиви великденски яйца

Трети начин
Хора, които умеят да анализират, радостни и емоционални са. Тези хора са склонни към уединение, смирени са. Нямат много приятели, а само 2-3 много близки. В трудна ситуация, винаги ще помогнат на приятелите си.

Всички наши навици, жестове, движения, емоции и действия са свързани. Невероятно е как подобни тестове могат да ни разкрият толкова много за нашата личност.