НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Домашни амулети

Домашни амулети

0
Домашните амулети, които ще ви предпазят от лоши очи
Домашните амулети, които ще ви предпазят от лоши очи

Домашните амулети, които ще ви предпазят от лоши очи!

Забелязах, че след среща с някои хора винаги се чувствам изтощена. Мисля, че и на много от вас се е случвало. Работата е там, че има така наречените „енергийни вампири“, които черпят жизнена сила от вас. Има и недоброжелатели, от чийто поглед по тялото ви преминава вълна от тръпки. Необходимо е да се защитите от такива хора.

Още нашите предци са използвали защитни талисмани. Днес ги използваме дори за декорация.

Домашните амулети с най-мощна сила

Огледало
Огледалото е един вид портал. Ето защо, отдавна се смята за талисман. Дори малко огледало в чантата ви ще ви помогне да се предпазите от лоши очи.

Закачете огледалото близо до входа и тогава, то ще отразява или абсорбира цялата лоша енергия, без да я пропуска.

Метла
Друг полезен амулет е метлата. Когато непознати идват у вас, не можете да сте напълно сигурни, че сред тях няма човек с лоши намерения. За да потиснете всяко отрицателно въздействие, поставете обърната метла на входната врата.

След като, гостите напуснат къщата, внимателно почистете всички боклуци и прах. По този начин се освобождавате от негативизма, който посетителите може да са оставили. Сменяйте периодично метлата с нова, а старата изгаряйте и я заравяйте далеч от дома.

Подкова
Смята се, че силният талисман защитава дома не само от лоши хора, но и от зли духове. Подковата трябва да бъде окачена над входа. След като прекрачат прага на къщата ви, недоброжелателите ще се почувстват зле и ще се опитат да напуснат възможно най-скоро. А човекът, решил да ви навреди, изобщо няма да може да влезе.

Декорации
Това е много практично, защото мощният амулет може да бъде маскиран като стилен аксесоар. Ако нямате възможност да закупите бижута от благородни метали и камъни, има и друг начин. Вземете любимия си предмет и го заредете.

Пригответе за тази процедура пръст, вода, църковна свещ и тамян. Запалете свещ и капнете разтопения восък в дълбока купа. Поставете там тамяна, сложете шепа пръст и налейте малко вода. След това, потопете избраната декорация в сместа и я оставете да се зареди за 24 часа. Винаги носете готовия амулет със себе си.

Вижте още: Руло от моркови

Червен конец
Можете да носите червен конец на ръката си. А червеният конец, вързан на дръжката на входната врата, ще предпази къщата от зли хора.

Домашните амулети, които ще ви предпазят от лоши очи

Домашните талисмани няма да могат да ви предпазят от всички неприятности, но ще помогнат за потискане на много енергийни атаки. Може би всичко това е плод на въображението, но самовнушението е невероятна сила.