НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Истинска история за старата любов

Истинска история за старата любов

Старата любов ръжда не хваща - истинска история
Старата любов ръжда не хваща - истинска история

Старата любов ръжда не хваща.

Човек може да се влюби на всяка възраст. Това чувство може да пламне в най-неподходящия момент дори към човек, който изобщо не го заслужава. И, ако това е любов от миналото, може само да гадаем колко дълго ще продължи.

Всичко тече, всичко се променя. Хората, които познавате през целия си живот, също се променят. И трябва да сте готови да пуснете човека, който се е променил. Не се вкопчвайте за връзката. Но за целта трябва да притежавате добро самообладание и да сте уверени в живота.

Старата любов
Първата любов на Катя е от ученическите й години. Той беше с 2 години по-голям от нея, но бяха различни. Тя винаги се тревожеше за обучението си, а той не се интересуваше от училище.

Катя беше наистина щастлива. Не е изненада, че след няколко години те се ожениха. Тя се записа в университет, а той започна свой бизнес.

С течение на времето младото семейство започна бавно да се разпада. Роди им се син, но баща му не се интересуваше от него. Намери си нова и интересна работа, а с нея и нова жена. Всичко беше неофициално, разбира се. Но той често изчезваше, напускаше дома посред нощ, така че нямаше особено съмнение за това. Катя реши да го напусне и да се върне при родителите си.

Година и половина в апартамента на родителите с малко дете изобщо не беше приказка. Ежедневните претенции, кавги и разговори “през ​​стиснати зъби” накараха Катя сериозно да погледне на личния си живот. Приятели я запознаха с Петър, сладък млад мъж, който нямаше голям късмет с жените.

Въпреки факта, че той не беше много висок и определено беше с наднормено тегло, наистина обичаше децата, нямаше лоши навици и изкарваше добри пари. Катя започна да се среща с него. В рамките на няколко месеца тримата заживяха заедно и като цяло всичко вървеше добре.

Синът й заобича втория си баща, защото на практика не помнеше истинския си баща. А Петър наистина свикна с новото си семейство. Започна да работи повече, което им позволяваше да ходят на почивка на всеки шест месеца, често в чужбина. Животът вървеше добре.

И тогава старата любов отново се върна в живота на не толкова младата Катя. Откакто се бяха разделили не бе имал сериозна връзка. Работата му вече не беше толкова интересна и сега живееше при майка си. Апартаментът се намираше в другия край на града, затова не се бяха засичали през всичките тези години.

Те се срещнаха веднъж, след това, имаше още няколко срещи и Катя осъзна, че чувствата й изобщо не са изстинали. Тя беше необуздано привлечена от него. След месец тя призна всичко на съпруга си. И той като че ли вече знаеше всичко. Дълъг, тъжен разговор и проблемът беше разрешен. Изведнъж се появи нов проблем, който Катя не беше очаквала.

Синът й, който по това време вече беше навършил 13 години, категорично отказа да тръгне с майка си. Доведеният му баща му беше по-скъп от майка му. Той не искаше да се запознае с истинския си баща, дори не искаше да поддържа приятелски отношения с него. „Мамо, ако си тръгнеш, тогава си тръгвай. Аз оставам тук.” Това беше неговото решение и той не искаше да го промени.

Вижте още: Увеличете реколтата от картофи!

Катя и Илиан живеят в апартамента на майка му. Тя почина преди 3 години. Като цяло Илиан не е толкова лош съпруг: той се опитва да припечелва по нещо. Отнася се към жена си добре. Той не се опитва да намери общ език със сина си, разбира, че всичко е напразно. А Катя сега има друг морален проблем. Тя наистина иска синът й да живее с тях. Дори повече, отколкото иска бившия си съпруг. Но как да върне любовта на сина си. Отношението му не се е променило, той все още иска да живее с втория си баща.

loading...