НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Семейството ми не харесва жената, която съм избрал

Семейството ми не харесва жената, която съм избрал

Моята бъдеща съпруга или семейството - не искам да избирам
Моята бъдеща съпруга или семейството - не искам да избирам

Моята бъдеща съпруга или семейството – не искам да избирам!

Винаги съм имал добри отношения с родителите си. Може да изглежда странно, но дори и в богатите семейства това се случва, въпреки разпространеното мнение, че богатите родители не се занимават с отглеждането на децата си. Винаги се стараех да бъда достоен за семейството си: изучих се, започнах да изграждам обещаваща кариера, намерих си жена. Всичко щеше да е перфектно, но родителите ми не я харесват.

И не знам как да ги убедя, че това е моята бъдеща съпруга. Техните „намеци“, че тя не е за мен, започнаха отдавна. Например, купиха ми апартамент, но при условие, че никога няма да бъде на нейно име. Останалите големи подаръци получих при същото условие, което я накара ясно да разбере мястото си. Естествено, тя знае за тези условия и прекрасно разбира какво е отношението към нея.

Вече съм изморен. Понякога ми се струва, че трябва да направя избор, при условие че изобщо не искам да избирам. Не мога да се откажа от семейството си, нито от любимата си. В края на краищата тя не е като всички останали. Никога не е претендирала за моите пари. Започнахме да се срещаме без тя да знае за състоянието ми.

Ако не тя, тогава коя е достойна да ми бъде жена? Дали наистина мислят, че ще е по-добре, ако се оженя за момиче от богато семейство. Но този брак по сметка, ще ме направи ли щастлив?

Това е неморално и донякъде погрешно. Опитах се да се консултирам с моите приятели. Всички смятаха, че тя е с мен заради парите ми.

Вижте още: Отглеждане на краставици

Да, странно е, но ще трябва да избера сам своя път. Няма как да се доверя на чуждото мнение, защото при всички случаи то ще бъде субективно. Понякога ми се струва, че при тези обстоятелства няма правилно решение. По един или друг начин, ще загубя.

Не знам какво ще се случи по-нататък, но искам да вярвам, че ще намеря решение. Не може да няма компромис между тези “два свята”. И все пак социалният статус и парите не са основата за живот.

loading...