НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Цветя, които привличат щастието

Цветя, които привличат щастието

Цветя, които привличат щастие, особено за неомъжените дами
Цветя, които привличат щастието

Цветя, които привличат щастие – трябва да ги имате!

В древни времена хората не само са използвали лечебните свойства на растенията, но и са ги смятали за живи същества с душа и характер.

Тези вярвания са останали в миналото, но езотериците са сигурни, че растенията влияят на човека и енергията в дома. Ако вашият любовен живот не е такъв какъвто ви иска, опитайте се да разберете кои цветя привличат любовта и женското щастие.

Аихризон
Листата му приличат по форма на сърца, а жълтите цветове са като миниатюрни „слънца“. Растението ще ви помогне да намерите любов и да се ожените успешно. Растението е непретенциозно: тези цветя обичат светлината и когато почвата изсъхне, трябва да се полее.

Алое
Всеки знае за способността на това растение да лекува рани. Малцина обаче знаят, че това растение може да привлече успех в любовта. Грижата за алое вера е изключително лесна: то може да преживее дълъг период на засушаване. Цветето обича слънчевата светлина, така че трябва да се държи на перваза на прозореца. Алое цъфти рядко, но ако това се случи, това е сигурен знак, че ви очаква голяма любов.

Антуриум
Тези цветя увеличават мъжката потентност, увеличават страстта между партньорите, подобряват взаимното разбирателство в семейството. За самотните хора от двата пола това цвете увеличава привлекателността им към противоположния пол. Ако цветето изведнъж започне да повяхва, това може да означава предателство. Растението не обича пряката слънчева светлина.

Хибискус
Това растение символизира страстни чувства. Ако расте в дома на неомъжено момиче, привлича противоположния пол. В дома на семейна двойка тези цветя ще възстановят избледнялата страст. Най-важното нещо, което трябва да запомните, е да го поливате навреме.

Спатифилум
Смята се, че това растение „укрепва“ самочувствието на жените, помага им да срещнат надежден и любящ партньор, да се оженят и лесно да забременеят. Наблюдавайте цветето: новите цветове и листа показват, че щастието вече е наблизо. Растението обича сенчести места.

Цветя, които привличат щастие, особено за неомъжените дами

Вижте още: Почистете пералнята с оцет!

Хризантема
Тези цветя помагат да се поддържа любов и разбирателство в семейната двойка. За самотната жена това цвете й дава самочувствие и й „помага“ по-бързо да намери сродна душа. Цветето обича редовното поливане.

Цветя, които привличат щастие, особено за неомъжените дами

Изберете стайни цветя, които привличат щастие и могат да внесат любов в живота ви!