НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашен крем против бръчки

Домашен крем против бръчки

Натурален крем против бръчки, който ще подхрани кожата
Натурален крем против бръчки, който ще подхрани кожата

Натурален крем против бръчки, който ще подхрани кожата

Днес ще ви разкажем как да подмладите кожата си само за 7 дни.

Знаете ли, че кожата е орган? Въпреки факта, че тя се намира извън тялото ни, тя също се счита за орган и всъщност най-големият от всички органи. Тъй като кожата е извън тялото, тя е по-податлива на увреждания, причинени от различни фактори: климат, излагане на слънце, бактерии и токсини от околната среда и др. Ето защо е толкова важно да се грижите правилно за нея.

Как да подхранвате и подмладявате кожата си?
Днес, има стотици продукти за грижа за кожата. Но има един недостатък – с тях не можем да се преборим с процеса на стареене.

Каквото и да правим, възрастта оставя своя отпечатък върху кожата.

Много фармацевтични компании произвеждат продукти, предназначени да забавят стареенето. Всички те, обаче, са направени от химически вещества и след известно време не могат да бъдат избегнати сериозните странични ефекти върху кожата и здравето.

За щастие, можем да си направим домашни кремове с естествени съставки.

Този крем забавя въздействието на времето върху кожата. Това просто, евтино и естествено средство е много по-добро от всяка химическа козметика със странични ефекти.

С този мощен домашен крем против бръчки можете да почистите кожата, да премахнете несъвършенствата и дефектите и, разбира се, да я подмладите.

Съставки:
1 супена лъжица зехтин
1 жълтък
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица вазелин

Приготвяне:
За да направите този страхотен натурален крем против бръчки, трябва да разтопите вазелина, след това да го поставите в голяма купа и да добавите останалите съставки. Сега разбъркайте всичко старателно, докато получите хомогенна смес.

Вижте още: Картофи с бекон на фурна

Приложение:
Преди да нанесете крема, измийте добре лицето си и отстранете остатъците от грим. Използвайте пръстите си, за да нанесете крема върху лицето си с нежни кръгови движения. Оставете го да действа в продължение на три минути, след това отстранете с памук и накрая изплакнете лицето си със студена вода.

Нанасяйте този крем върху лицето си всеки ден и след седмица кожата ви ще стане по-еластична и красива. Несъвършенствата на лицето ще изчезнат и кожата ви ще изглежда по-здрава и млада!

loading...