НАЧАЛО ЗДРАВЕ Кайенски пипер срещу болки в ставите

Кайенски пипер срещу болки в ставите

Домашен лек за колене, кости и болки в ставите
Кайенски пипер срещу болки в ставите

Домашен лек за колене, кости и болки в ставите!

С напредването на възрастта тялото ни бавно започва да се износва и показва първите признаци на стареене. Един от първите симптоми на този процес е болката в костите и ставите. Тази болка обикновено засяга коленете ни, една от най-важните части на тялото.

Коленете поддържат по-голямата част от теглото на тялото и са отговорни за различни движения. Поради тази важност за жизнеността на тялото, те са най-податливи на увреждане. Те губят гъвкавост, което може драстично да намали способността ни да изпълняваме най-простите задачи.

В тази статия ще ви споделим рецепта за напълно естествено средство, което ще намали болката и ще подобри жизнеността на вашите кости и стави. Това природно чудо ще успокои болката ви и ще ви позволи да се движите свободно.

Домашен лек за колене, кости и стави

Съставки:
2 супени лъжици кайенски пипер
1 чаша ябълков оцет/½ чаша топъл зехтин
1.5 см настърган джинджифил

Начин на приготвяне:
Добавете настъргания джинджифил и лют червен пипер към ябълковия оцет или топлия зехтин. Разбъркайте добре тази смес, докато получите паста.

Вижте още: Фин кремообразен десерт

Употреба:
Нанасяйте тази паста върху засегнатите области два пъти на ден и я оставете да действа 20 минути.

Кайенският пипер е богат на капсаицин, мощно съединение, което може да облекчи болката. Той също така има мощни естествени аналгетични свойства, които загряват областта и облекчават дискомфорта и болката.

При продължителна употреба ще забележите значително подобрение на връзките и сухожилията и болката ще изчезне напълно.

loading...