Защитен ритуал със сол, когато сте изтощени емоционално!

Вероятно всеки от нас в живота е преминал през тежък период.

Когато всичко е извън контрол и отношенията с близките не вървят добре, вие искате да прекъснете този порочен кръг възможно най-скоро. Но често няма логично обяснение за подобни неуспехи.

Когато сякаш целият свят е срещу мен, правя ритуал със сол.

Защитният ритуал със сол изобщо не е свързан със суеверие. Парапсихологът и специалист по руни Стела Бърд ме запозна с техниката. Тя чете лекции за позитивно мислене.
Днес ще ви разкажа за една конкретна практика.

Солта се използва за прочистване на къщата от негативна енергия.

Този защитен ритуал със сол се извършва на намаляваща луна. Ако сте напрегнати емоционално, не пропускайте да го направите.

Ритуалът със сол се извършва рано сутрин. За да направите това, вземете шепа сол в лявата си ръка. С нея отидете до прозореца и кажете следните думи:

„Казвам се _, моля светлите сили за защита за себе си и дома ми. Освобождавам се от всички притеснения и страхове. Призовавам просперитета, спокойствието и благословията в живота си! Аз съм магнит за щастие. Нека помощта да дойде отгоре за мен! Нека казаното да се сбъдне!“

Думите могат да се произнасят както силно, така и шепнешком. Много по-важно е в същото време да се обърнете съзнателно към вашите стихии и пазители, разчитайки на тяхната защита. След като произнесете думите, издухайте солта от дланта на ръката си.

Вижте още: Отглеждане на картофи в сено

В същия ден, преди лягане си помислете какво ще получите, как ще се чувствате, когато желанието ви се сбъдне. Например, как ще се разхождате с приятели в парка, когато се възстановите.

Изпълнявам ритуала със сол, когато състоянието ми е близо до отчаяние. Мнозина ще кажат, че това прилича на самохипноза. Но на кого му пука какво е името на ритуала, ако наистина работи. Съветвам ви да използвате този езотеричен инструмент, за да подобрите живота си!