НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Пазете в тайна следните неща!

Пазете в тайна следните неща!

Какво да не споделяте с приятелите и близките си?
Какво да не споделяте с приятелите и близките си?

Какво да не споделяте с приятелите и близките си?

Споделянето на определени неща, които трябва да останат тайна, може да прогони късмета и да ви донесе неприятности.

Една народна поговорка за щастлив живот гласи: „Мълчанието е злато“. Понякога дори не се замисляме колко много неща споделяме, неволно ставайки зависими от това, което изговаряме на глас. Екстрасенсите посочват кои неща трябва да пазим в тайна.

Любовни отношения
Семейните и романтичните отношения трябва да останат между двама души. В днешно време обсъждането на семейните проблеми и поведението на съпруга с приятелки не се счита за нещо срамно. Мъжете също са склонни да обсъждат характера на съпругата или приятелката си в мъжка компания. Не всички обаче разбират, че като говорим за връзката си, ние унищожаваме общата, интимна енергия на двойката.

Създаването на семейство и всичко, което се случва в него, е тайна и дори в моменти на несъгласие и кавги човек не бива да търси утеха в споделянето с приятели. Не говорим за ситуации, в които сте в реална опасност или мислите за развод, но ако всичко е наред, тогава не бива да обсъждате личния си живот с никой друг, освен с партньора си.

Здраве и болести
Това е една от любимите теми за разговор на много хора. Тази тема изглежда важна, предизвиква интерес и съчувствие, но бързо ви лишава от необходимата енергия и сила. Жълтата чакра, която отговаря за волята и способността да се справяте сами с трудностите, започва да се изчерпва: енергията, необходима за възстановяване, се губи в процеса на оплакване за лошото здраве.

Не трябва да обсъждате всички детайли на болестта си с хора, които не са в състояние да ви помогнат. Търсенето на помощ е съвсем друг въпрос: тази цел изисква откровеност и желание за възстановяване на здравословното състояние.

Дългове и приходи
Въпросът “Колко печелите?” не напразно се смята за един от най-нетактичните. Говорейки за вашите доходи, разходи и парични проблеми, вие сами отваряте финансовия си канал за събеседника.

Всъщност вашето материално благополучие в този момент е в ръцете на човека, с когото разговаряте. Такава откритост може да предизвика несъзнателно привличане на парична енергия: финансовият ви късмет лесно може да премине към другия човек.

Грешки на децата
Този момент се счита за особено важен. Често се оплакваме на приятели и роднини от поведението на децата, обсъждаме техните грешки и очакваме подкрепа от нашите близки. Това може да послужи като изход за родителите, но има изключително разрушителен ефект върху енергията на децата.

Независимо от възрастта децата имат връзка през целия живот с родителите си. Няма по-силна енергийна връзка, а родителското недоверие, разочарование и негодувание засягат енергийното поле на детето.

Обсъждането на вашето „неразумно дете“ с приятелки или приятели, вие лишавате детето от семейна защита и отваряте енергийния канал, който ви свързва. Този срив в комуникацията може да доведе до много проблеми в живота на вашето дете и дори до разпадане на семейните отношения.

Вижте още: Пушено месо за Великден

Екстрасенсите и практикуващите съветват в никакъв случай да не се оплаквате от децата си и да решавате проблемите си в семейството. Грижата за чувствата и тайните на вашето семейство ще ви помогне да запазите семейството си силно и щастливо.

Вече знаете какво да не споделяте с приятелите си, за да бъдете щастливи!

loading...